Arch Lector
War Altar
sword of fate, VHS, armour of met iron
Warrior priest koń bard
icon of magnus
mag 2lv
2x dispell scroll
mag 2lv
rod of power
12 crossbowmen
+5archers
+5 archers
5 knightsly orders mus
5 knightly orders mus
6 Inner circle fcg war bannner
20 Flagellants prophert
20 Flagellants Prophert
Great canon
Great canon
I co sądzicie o tej armii? Moze tego WP+war banner mógłbym zamienic na klotza piechoty z detachem jakims co by magowie mieli tu wejśc zamiast do kuszników lub maszyny. A może by zaszalec i trzecich flagusiów wsadzić jakoś.
i
Empire 2000 na Kick Ass
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Sądzę, że bardzo chętnie bym z tym zagrał moimi welfami.
Nie jestem jakimś znawcą rozpisek imperium, ale na pewno mogę powiedzieć, że standard to to nie jest. Zastanawia mnie tylko po co tak dużo flagellantów? Nie lepiej zainwestować w outriderów czy inne oddziały?
Nie jestem jakimś znawcą rozpisek imperium, ale na pewno mogę powiedzieć, że standard to to nie jest. Zastanawia mnie tylko po co tak dużo flagellantów? Nie lepiej zainwestować w outriderów czy inne oddziały?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
dlatego że zakładam to na armię fanatyków sigmara.
I wreszcie nie ma dwóch tanków i czterech dział fajne .
A rmia fanatyków Sigmara to jest to, z tym, że jak ja bym grał Imperium to sklecił bym armie fanatyków Ulryka .
A rmia fanatyków Sigmara to jest to, z tym, że jak ja bym grał Imperium to sklecił bym armie fanatyków Ulryka .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
mogę wyjsc na zueplnie nie znającego flufu imperialnego, ale czy fanatycy sigmara lubią magów?Murmandamus pisze:dlatego że zakładam to na armię fanatyków sigmara.
Nie.Kosa pisze:mogę wyjsc na zueplnie nie znającego flufu imperialnego, ale czy fanatycy sigmara lubią magów?Murmandamus pisze:dlatego że zakładam to na armię fanatyków sigmara.
Murmi jakbyś zmieścił jeszcze jedną 20 Flaglantów, do tego jakieś Free Company i zamiast magów dał dwóch Kapłanów to byłoby to naprawde fluffowe
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.