Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- theblonddwarf
- Wałkarz
szkoda ze nie ma fotki tego świdra z góry bo te wszystkie roślinki naprawdę świetnie były zrobione
sztandar tego elfa (2 miejsce - pojedynczy model) był pomalowany niesamowicie
co do kategorii "pojedynek" to moim zdaniem Bugman był fajniejszy od tych dwóch goblinów (koleś chyba wygrał tylko za to ręcznie zrobione drzewo )
ogólnie mogę stwierdzić ze gabloty miały słabe oświetlenie i niektóre "smaczki" dopiero można na fotkach zobaczyć
sztandar tego elfa (2 miejsce - pojedynczy model) był pomalowany niesamowicie
co do kategorii "pojedynek" to moim zdaniem Bugman był fajniejszy od tych dwóch goblinów (koleś chyba wygrał tylko za to ręcznie zrobione drzewo )
ogólnie mogę stwierdzić ze gabloty miały słabe oświetlenie i niektóre "smaczki" dopiero można na fotkach zobaczyć
To jest Bretonnia tu pasuje taki styl
Konwersja całkiem fajna, słaby jest ten hełm rzeczywiście - wygląda na 10 kg i nie wyobrażam sobie jak można by w tym walczyć
Nie podoba mi się też miecz - sztych bardzo słabo wygląda imo.
Ale tak ogólnie to fajnie się prezentuje, ładne freehandy i czysto pomalowany. Fajny jest
Pzdr
Konwersja całkiem fajna, słaby jest ten hełm rzeczywiście - wygląda na 10 kg i nie wyobrażam sobie jak można by w tym walczyć
Nie podoba mi się też miecz - sztych bardzo słabo wygląda imo.
Ale tak ogólnie to fajnie się prezentuje, ładne freehandy i czysto pomalowany. Fajny jest
Pzdr
-
- Kretozord
To jest figurka na podstawie arta z Ved book Bretonii, nie mogę go teraz znaleźć a szkoda bo robił by jeszcze większe wrażenie
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Stare już, ale nadal miażdży. Art mam przed oczami i baaardzo dobrze kolesiowi wyszedl. Skanera nie mam wiec nie wrzuce
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
have no words... jak tylko wyjdzie- biore sie do malowania...
a co powiecie o tym angelu?