Kiełbasy w Lublinie - spotkania w MDK nr 2 i nie tylko
to tak zeby nie bylo to ja bym na tym turnieju zorganizowal jakas nagrode za najbardziej klimatyczna i nietypowa armie, kazdy gracz ktory przyjdzie ma jeden glos ktory po turnieju oddaje na jakas armie i ktora zbierze najwiecej glosow wygrywa znaczy jej wlasciciel, moze to jakos ludzi zmobilizuje do jakis fajnych pomysłow a nie same DL i VC wiesniackie:p
co wy na to?
co wy na to?
ale wiecie, ze jak przyjedzie murmandamus, to tylko po zwyciestwo w tej kategorii? jest on bezlitosnym przeciwnikiem... na flaki khaina!
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
demonom wprowadzi się zasade true core'a
i tyle....
Tomek, to jak zakładać temat?

Tomek, to jak zakładać temat?
-
- Wałkarz
Troche mnie nie było na sieci , rozumiem , że za turniej bierze się dudi , w kwestiach szczegółowych poprosze o kontakt na gg , pisz jestem na zwolnieniu lekarskim więc mnie złapiesz z pewnością
Mam nadzieję , że termin będzie wolny , jeżeli nie to zamówie ten na 22 listopada.
gg: 9327824.
Mam nadzieję , że termin będzie wolny , jeżeli nie to zamówie ten na 22 listopada.
gg: 9327824.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
na tym komputerze mam chyba stary nr gg do Tomka, a i czasu juz nie za bardzo mam.
Mozna jeszcze na 8 załozyc temat, tylko nie wiem czy nie zapóźno bedzie jak jutro sie za to wezme.
Jak myslicie?
Jutro bede cały dzien od ok 12 w domu wiec bede mogl załozyc temat. Nie chce sam decydowac o terminie, a więc licze na to ze ktos cos mądrego powie na ten temat
i jutro ustalimy już wszystko na 100%.
Format jaki chciałbym wprowadzic to 2000.
Mozna jeszcze na 8 załozyc temat, tylko nie wiem czy nie zapóźno bedzie jak jutro sie za to wezme.
Jak myslicie?
Jutro bede cały dzien od ok 12 w domu wiec bede mogl załozyc temat. Nie chce sam decydowac o terminie, a więc licze na to ze ktos cos mądrego powie na ten temat

Format jaki chciałbym wprowadzic to 2000.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
dobra na 8.11 jest już za późno.
25.11 można zrobić, ale sprawa wygląda tak: musi być ktoś z kiełbas. Wujcio Pogodyn nie da rady, Krecik też mowi ze niebardzo...Kamila, Grzesia jakoś na dniach zapytam jak tylko się ogarnę.
25.11 można zrobić, ale sprawa wygląda tak: musi być ktoś z kiełbas. Wujcio Pogodyn nie da rady, Krecik też mowi ze niebardzo...Kamila, Grzesia jakoś na dniach zapytam jak tylko się ogarnę.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Ale CO mielibyśmy zrobić?Rakso_The_Slayer pisze:Zrobilibyście coś 15
Większość idzie na Infinity na Falkon. Sala w MDKu zajęta przez MtG.
Zamiast mędzić i artykułować tryb roszczeniowy współtwórz i współanimuj

A poza tym nie było Cię ostatnio, to jest spore prawdopodobieństwo, że i znów się nie pojawisz

-
- Wałkarz
Mam apel do osób korzystających z sali w MDKu w soboty.
Panowie bądzcie tak mili i sprzątajcie po sobie , blaty należy odnieść na miejsce.
Jeżeli sytuacje takie się będą miały miejsce w przyszości , kierownictwo MDKu pozbawi nas możliwości gry w soboty.
Apeluje i proszę o rozwage w tej kwestii , bo skończy się to niewesoło , wszystko w waszych rękach.
Zapraszamy na turniej Infinity 20 grudnia.
Imprezy batlowe chyba koło stycznia , no chyba , że ktoś sie podejmie wcześniej... .
Panowie bądzcie tak mili i sprzątajcie po sobie , blaty należy odnieść na miejsce.
Jeżeli sytuacje takie się będą miały miejsce w przyszości , kierownictwo MDKu pozbawi nas możliwości gry w soboty.
Apeluje i proszę o rozwage w tej kwestii , bo skończy się to niewesoło , wszystko w waszych rękach.
Zapraszamy na turniej Infinity 20 grudnia.
Imprezy batlowe chyba koło stycznia , no chyba , że ktoś sie podejmie wcześniej... .