są jeszcze wraithy, lord DE, treeman'y z nałożoną regenką z czaru itp...Leszczu pisze:zakładamy, że nie dolecą...Kubunio pisze:dobra, mi też się podoba, ale co z terrorystami? zakładamy, że nie dolecą?
a jak dolecą to trzeba pozdawać na 8 Ld co jest praktycznie standardem u zielonych. nie da się tego ominąć niestety
ZIELONI NA PGA CZYLI JEDZIEMY NA PODIUM! ^^
I co niby mają spanikować? Bez sensuZimnokrwisty pisze:Może piszczałki jakimś goblinom dać?
to jest zawsze i jakoś trzeba sobie dać rade. Wraithy jak i całe VC są mocno przycięte. A regenke na treemana można zatrzymać scrollem czy kościamiqlpin pisze:są jeszcze wraithy, lord DE, treeman'y z nałożoną regenką z czaru itp...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Rozpa ciekawa, ale cienka raczej. Ale jesli juz koniecznie chcesz tym grac, to daj BSB BO, w ten sposob pozbedziesz sie klopotu animozji w klocku z magami (i tak lepiej nie wkladac wszystkich magow do jednego klocka, ale moze byc BO i duzy mag w jednym np.). Ew. dalbym 10 savage na trzymanie magow. Pierwszy lepszy nieco mocniejszy ostrzal i masz panikujacy klocek z magami. Fanatykow przeceniasz. Jak gram z inferno to zazwyczaj nie robią mi nic, a raz na pare gier tylko potrafia zrobic niezla sieczke jak cos na nich skonczy ruch... Ale przy takiej ilosci to zrobia wiecej szkod niz dobrego ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Tak czy siak grać na taką rozpe byloby bardzo zabawnie. Wszedzie panikujace gobliny, rozbijajace sie fanatyki, i goniace swoich![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Natomiast dobre na brete, i to szczegolnie na taka w wersji bez fastow![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Tak czy siak grać na taką rozpe byloby bardzo zabawnie. Wszedzie panikujace gobliny, rozbijajace sie fanatyki, i goniace swoich
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Natomiast dobre na brete, i to szczegolnie na taka w wersji bez fastow
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
1)bsb BO nie może nieść sztandaru do przerzutu panik na goblinach. tak to by już tu był a sztandar gra tu kluczową role. panika na jednym klocku to zdanie na 8 LD z przerzutem.karlee pisze:Rozpa ciekawa, ale cienka raczej. Ale jesli juz koniecznie chcesz tym grac, to daj BSB BO, w ten sposob pozbedziesz sie klopotu animozji w klocku z magami (i tak lepiej nie wkladac wszystkich magow do jednego klocka, ale moze byc BO i duzy mag w jednym np.). Ew. dalbym 10 savage na trzymanie magow. Pierwszy lepszy nieco mocniejszy ostrzal i masz panikujacy klocek z magami. Fanatykow przeceniasz. Jak gram z inferno to zazwyczaj nie robią mi nic, a raz na pare gier tylko potrafia zrobic niezla sieczke jak cos na nich skonczy ruch... Ale przy takiej ilosci to zrobia wiecej szkod niz dobrego
Tak czy siak grać na taką rozpe byloby bardzo zabawnie. Wszedzie panikujace gobliny, rozbijajace sie fanatyki, i goniace swoich
Natomiast dobre na brete, i to szczegolnie na taka w wersji bez fastow
2)jak klocek odniósł duże straty generał i bsb emigrują do następnego i tak do osranej śmierci.
3)co do savage już pisałem. wolę klocek ng
4)Może i przeceniam fanatyków ale dobrze straszą, a jak wejdzie waaagh w dobrym momencie to fanole są nieocenieni.
Łeeee miałem go na DMP to Matek nie miał żadnych pretensji ;PDolmiR pisze:Mi się odoba bsb Sz-Matek ;P
Nie wiem czy imiennik by sie ucieszył Leszczu
Ostatnio zmieniony 31 paź 2008, o 16:35 przez Leszczu, łącznie zmieniany 1 raz.
dziękujęXet pisze:nieocenieniLeszczu pisze: 4)Może i przeceniam fanatyków ale dobrze straszą, a jak wejdzie waaagh w dobrym momencie to fanole są niedocenieni.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)