zacząłem renowacje mojej armi... oto co zrobiłem ostatnio (zdjecia robione komórką, ale nie mogłem sie doczekać pochwalenia ):
wurzzak na wyvernie (tutaj zdjecai najbardziej ujmują).
doom diver z dioramką.
speer czuki 6 w drodze
i night gobliny (mam zamiar zrobić tak wszystkie)
pozdrawiam i zapraszam do komentowania
galeria oczopka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Malowania nie będę komentował, bo każdy maluje jak umie i lubi
Bardzo podoba mi się dioramka z DD Jak robiłeś rzeczkę? Bo na zdjęciach nie widać
Bardzo podoba mi się dioramka z DD Jak robiłeś rzeczkę? Bo na zdjęciach nie widać
bardzo prosty sposób: malujesz rzekę w miejci gdzie ma być cieniujesz itp. a potem nakładasz 2 milimetrową warstwę wikolu a na to kawałek reklamówki (takiej przeźroczystej) i ją marszczysz w kształty jakie maj mieć rzeczka efekt mnie bardzo zadowolił jak wiecej osób bedzie zaiteresowanych to zrobie tourtial
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Rób, rób. Zajebiście wyszłooczopek pisze:jak wiecej osób bedzie zaiteresowanych to zrobie tourtial
zrób ten tutorial bo rzeczka bardzo fajnaoczopek pisze:bardzo prosty sposób: malujesz rzekę w miejci gdzie ma być cieniujesz itp. a potem nakładasz 2 milimetrową warstwę wikolu a na to kawałek reklamówki (takiej przeźroczystej) i ją marszczysz w kształty jakie maj mieć rzeczka efekt mnie bardzo zadowolił jak wiecej osób bedzie zaiteresowanych to zrobie tourtial
Jest taki klej Butapren Plus formy Pattex, on się strasznie "ciągnie". Myślę, że z nim można by popróbować.