Ranking Ligi WFB 2008/2009
Moderator: swieta_barbara
Przejrzałem logi - Szmajson wrzucił wyniki, ale zapomniał przegenerować ranking...Scimitar pisze:No teraz jest ok - nie wiem co to było, czy jakiegoś refresha na stronie zabrakło czy co, ale jak to pisałem wcześniej to właśnie mi tych punktów za wspomniany turniej nie wliczało - widocznie jakaś kwestia techniczna.
- Corvus Albus
- Kretozord
Nie panikuj będą poprawione
Udało mi się zebrać do kupy poprawne wyniki z komputera wtedy popsutego i tej kartki na której była część punktów. Wysłałem przed chwilą poprawne w 100% wyniki. Sorry w imieniu klubu i swoim.nadal jeden turniej kultowo IV jest wbity dwukrotnie ze złymi wynikami.... czy to będzie zmienione?
- Corvus Albus
- Kretozord
Wyniki wysłane zostały już tydzień temu.
Wszystkie 3 zrobione
Doszły. Szmajson pewnie nie miał czasu.....Dębek pisze:Czy doszły wyniki Kik Ass'a. Czy wszystko zrobiłem prawidłowo. Dajcie znak bo nie wiem czy mam jeszcze raz wysyłać.
Juz bez przesady, wyniki wyslaliscie wczoraj. Nie siedze na kompie 24h.adeon pisze:Doszły. Szmajson pewnie nie miał czasu.....Dębek pisze:Czy doszły wyniki Kik Ass'a. Czy wszystko zrobiłem prawidłowo. Dajcie znak bo nie wiem czy mam jeszcze raz wysyłać.
BTW. wyniki sa niepoprawne.