Rozpiski WE - (8 edycja od strony 339)
Moderator: Gremlin
Spellweaver
2x Dispel Scroll,level 4,power stone,bound spell z glupota
Spellsinger
1x Dispel Scroll,level 2,Calaingor Stave
Spellsinger
1x Dispel Scroll,level 2, bound spell - Ld test albo D3 rany - jednorazowy
Alter Noble
Helm of the hunt, Hail of the doom Arrow, GW,LA,Sh
10 Glade Guard
10 Glade Guard
10 Glade Guard
8 Driad
8 Wardancerow
muzyk
5 Wild Riders
Sztandarowy
5 Wild Riders
Sztandarowy, War Banner
3 Warhawk Riders
5 Waywatchers
1 Treeman
co o tym sadzicie?
2313
Spellsinger
Spellsinger
Alter Noble
10 Glade Guard
10 Glade Guard
10 Glade Guard
8 Driad
8 Wardancerow
muzyk
5 Wild Riders
Sztandarowy
5 Wild Riders
Sztandarowy, War Banner
3 Warhawk Riders
5 Waywatchers
1 Treeman
co o tym sadzicie?
2313
Ostatnio zmieniony 3 lis 2008, o 11:57 przez Laik, łącznie zmieniany 2 razy.
- Jacek_Azael
- Masakrator
Też go staram się brać ostatnio. Naprawdę może pomóc w niektórych sytuacjach. W innych jest bezużyteczny całą grę.bound spell z glupota
duzy na 4 mali na drugim - D3W ma bardziej powodowac ze wiecej czarow bedzie wchodzic(wielu graczy nie bedzie ryzykowac zeby to weszlo) nie faktycznie samo cos robic...
ogolnie armia defensywna z mala sklonnoscia od wpadniecia gdzie trzeba
brakuje mi w niej driad - 1 oddzial to troche malo - one swietnie skupiaja uwage przeciwnika...
ogolnie armia defensywna z mala sklonnoscia od wpadniecia gdzie trzeba
brakuje mi w niej driad - 1 oddzial to troche malo - one swietnie skupiaja uwage przeciwnika...
Laik pisze:Spellweaver
Spellsinger
Spellsinger
Alter Noble
10 Glade Guard
10 Glade Guard
10 Glade Guard
8 Driad
8 Wardancerow
muzyk
5 Wild Riders
Sztandarowy
5 Wild Riders
Sztandarowy, War Banner
3 Warhawk Riders
5 Waywatchers
1 Treeman
co o tym sadzicie?
2313
Powiem tak podoba mi się pomysł ucieczki od standardu ale zasadniczo nie grałbym na magi w WE bo ona za mocna nie jest wole walczących przyjaciół ten boundspell d3 wondó jest h***** wiec radził bym go że tak ujme wypieprzyć układ speciali i rarów mam podobny nie liczać 6-óstego WW z czampem a drayady są maksymalnie zajebiste za 96 pkt mamy coś co ma 2a s4 t4 skirmish fear zajebioza xD jeden oddział to stanowczo za mało nic ci nie doradzam tylko sugeruje !!! Pozdrawiam
Tak... I do tego na driadach sie robi super szarże taktyczne
Sorry panowie, czas gdy sie grało na 30-40 driadach minął.
IMHO 2 ósemeczki jako screen, ew. do rzucenia na jakiś strzelców / fasty / maszynki w 3 turze...
Rozpa jak to rozpa, bez play testów raczej mało wartościowa
Zamysł okej.
pozdro
Sorry panowie, czas gdy sie grało na 30-40 driadach minął.
IMHO 2 ósemeczki jako screen, ew. do rzucenia na jakiś strzelców / fasty / maszynki w 3 turze...
Rozpa jak to rozpa, bez play testów raczej mało wartościowa
Zamysł okej.
pozdro
Na onym kikassie gram w ogóle bez driad, z tego co pamiętam to runepriest gra na driadach, gramy czelendża więc podzielimy się wnioskami po grze pewnie. Chociaż w mojej rozpie raczej nie ma czym robić taktycznej szarży .
Z reszty swoich figsów złożyłem kumplowi rozpe na 2 drzewach i driadach też pewnie będą jakieś spostrzeżenia ciekawe.
Z reszty swoich figsów złożyłem kumplowi rozpe na 2 drzewach i driadach też pewnie będą jakieś spostrzeżenia ciekawe.
Cóż, driady płyną od korzonkowania, szarży wildów / drzewa, dancerów... Masa driad nie ratuje :p No i biegacz z hoth + stocm kosi w szarży driady (statystycznie 3+, 2+ z 5 ataków zabijasz 3, wiec przegrywają o 2 ).
No, ale chętnie usłyszę spostrzeżenia, miłej i owocnej gry!
pozdro
No, ale chętnie usłyszę spostrzeżenia, miłej i owocnej gry!
pozdro
- Jacek_Azael
- Masakrator
Ja osobiście na duże preferuję 40 łuków i tylko jedne driady. 2x drzewo lub jedno i kilku WW. Duży mag, mały mag bsb z hailem i ostatni slot to jak mi się widzi (wardancer, biegacz lub ,mały mag). Do tego 7-8 wardancerów i z 5-6 wildów z warbannerem.
Czyli standard Jacek
ja od kwietnia tego roku gram na 40 łukach i powiem szczerze, jedyna jednostka, która w tej armii zawsze się sprawdza na 100% i się spłaca...
Już nie raz ubili SD (samego smoka), czy dużego demonka. Nie wspominając o działach, boltach itp itd...
Jeszcze raz powodzenia i chcialbym uslyszec raport!
ja od kwietnia tego roku gram na 40 łukach i powiem szczerze, jedyna jednostka, która w tej armii zawsze się sprawdza na 100% i się spłaca...
Już nie raz ubili SD (samego smoka), czy dużego demonka. Nie wspominając o działach, boltach itp itd...
Jeszcze raz powodzenia i chcialbym uslyszec raport!
- Jacek_Azael
- Masakrator
Fakt, oklepany standard
Ja również przyłączam się do Piotrasa i życzę powodzenia wszystkim graczom WE na Kikassie
Ja również przyłączam się do Piotrasa i życzę powodzenia wszystkim graczom WE na Kikassie