Sprzedawca w Bard'zie mówił.
Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków
Moderator: Ziemko
SO TITS
Jak tylko wyjdzie to od razu go kupuje, nawet niech leży na półce, i tak musze go mieć
Jak tylko wyjdzie to od razu go kupuje, nawet niech leży na półce, i tak musze go mieć
Świetny.
Tylko się zastanawiam, czy modele skinków są pomniejszone czy to on jest taki duży?
Tylko się zastanawiam, czy modele skinków są pomniejszone czy to on jest taki duży?
Nieco mieszane odczucia mam. Przestał przypominać jakiegokolwiek z dotad odkrytych dinozaurów( no ok wszystkich nie znam , mogę się mylić) Ale pomimo to model mi się bardzo podoba , pewnie kupie 1-2 mimo iż już 2 stedzie mam na półeczce
- Temple Guard
- Falubaz
Przecież nadal, tak jak w przypadku poprzednich modeli Stedzia, jest on bardzo fajnie wyglądającym zlepkiem cech różnych gatunków dinusiów.Sebollus pisze:Nieco mieszane odczucia mam. Przestał przypominać jakiegokolwiek z dotad odkrytych dinozaurów( no ok wszystkich nie znam , mogę się mylić)
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
poprzedni Stedż fakt był zlepkiem ( ok. 3-ch gatunkow i nawet mam typ jakich) a ten ? Tyle rogów na czaszce? i jeszcze te 2 duże rogi umieszczone po bokach. Nie wiem jak Ty ale ja nie znam gatunku który miałby tak umieszczone rogi
(A jeśli znasz to chętnie poznam ). Wiem że się czepiam , wybaczcie ,takie zboczenie zawodowe:P
(A jeśli znasz to chętnie poznam ). Wiem że się czepiam , wybaczcie ,takie zboczenie zawodowe:P
- Temple Guard
- Falubaz
Oj aż tak się nie znam (choć w sumie mam zamiar kupić jakaś dobrą ksiażkę o dinkach), chyba faktycznie żaden dinek nie miał aż tylu rogów na czaszce, natomiast w poprzednim modelu czacha była od triceratopsa.Sebollus pisze:poprzedni Stedż fakt był zlepkiem ( ok. 3-ch gatunkow i nawet mam typ jakich) a ten ? Tyle rogów na czaszce? i jeszcze te 2 duże rogi umieszczone po bokach. Nie wiem jak Ty ale ja nie znam gatunku który miałby tak umieszczone rogi
Gwardia umiera, ale się nie poddaje