a jak jest z familiarem?GarG pisze: pozatym ma LOS tylko 90* a nie 360 :<
DE 2313
No to wtedy trzeba zmienic w ogole przedmioty. Mi by sie to nie kalkulowało.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
zdejmuje się cloacka z assassina i starczaVincent pisze:to jak wywalasz harpie to bym zmienił itemy na takie:
duża sorka:
crystal of midnight
familiar
pendant of kaeleth
mała:
DS
Darkstar Cloack
mała:
DS
Tome of Furion
Assassin:
Rune of Khaine
Manbane
Cloack of Twilight
i Crimson Death dla championa zamiast soul rendera
Ponadto ładujesz kolejne 180 ptk. w kolejną czarke. Vincent my u dyskutjemy o jego rozpie ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Pusta 6 COK jest cienka, 1 rydwan to za malo a na 2 to juz slotow braknie, Exe nie przekonalem sie do nich. Wiedzmy nieprzewidywalne sa a BG to jak narrazie musze ta 15 zalatwic dopiero pozniej moge myslec o wieszej ilosciGarG pisze:oO mi z zbednych rzeczy ( według mnie ) u Ciebie wyszło 160 pts. czyli spokojnie włożysz + 3 które masz wolne spokojnie włożysz pustą 6 cok, albo rydwan, exe, wiedzmy, kolejnych BG co chceszMasz duzo opcji
no jak uwazasz.
jednak ja mysle ze opcje które Ci podałem jednak sporo mogą wnieść.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
frenzzy? ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)