Arena of Death nr 10

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

No to czekamy z niecierpliwością.
A właśnie, gratulacje dla Nowego mistrza Areny, zobaczymy czy uda mu się powtórzyć sukces Karola.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Szkoda, że w grze nie było żadnego skava.

W następnej Arenie postaram się pojawić z jakimś szczurkiem.

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Post autor: ZiMny »

No to czekamy z niecierpliwością.
A właśnie, gratulacje dla Nowego mistrza Areny, zobaczymy czy uda mu się powtórzyć sukces Karola.

Mój Asasyn będzie obserwował walki na następnej arenie , już mam dwa pomysły na fajną postać ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

@Mur, jeśli chcesz dokonywać kolejnych zmian i wprowadzać nowe dodatki to może zastanowisz się nad cechą Kensai dla Samurajów z Nippuiu. Np. taki koleś w średniej zbroi z dodatkiem biegły w broni lub mistrzostwo w walce był by niezłym Samurajem, a w lekkiej, lub bez zbroi z dodatkiem zabójca to był by taki Ninja. Dodatek oczywiście tylko dla DoW pochodzących z Nippuiu.
ZiMny pisze:Mój Asasyn będzie obserwował walki na następnej arenie , już mam dwa pomysły na fajną postać :wink:
Co boisz się zginę, no cóż trudno, ja na następnej Arenie wystawię Egzeka z Har Ganeth
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Post autor: ZiMny »

^^ Nie boje się , jeżeli tak chcecie to go wystawie :D ale myślałem żeby wystawić jego ucznia.. Rakhnara Vaerliona ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

o tak poprossze o jakieś smaczki dla Japończyków nie tylko katanę :D

Bo Ajame ruszy walczyć na arenę by udowodnić w swym zakonie że jest jedyną godna następczynią swej matki Kunio :D

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

ZiMny przyznam się że pod twojego bohatera zacząłem już pisać historyjkę innego Asasyna, bo nie wszystkim w Naggaroth spodobały się jego poczynania, jednak jeśli się nie pojawi to wracam do pierwotnego projektu wystawienia Wysokiego Egzekutora Kehmora Draxa.

ODPOWIEDZ