Podpis mi sie nie wyświetla
Podpis mi sie nie wyświetla
Nie wiem czy to dobry dział na taki topic ale spieszy mi sie do szkoły w razie czego proszę o przeniesienie. Nie wyświetla mi sie podpis pod postami, w profilu mam 3 znakowy kontrolny czyli 300 znaków nie przekroczyłem, jak ktoś klika na mój profil to tam jest ale pod postami go nie ma, czy może wie ktoś dlaczego?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
albo w ustawieniach zmienic zeby automatycznie zawsze dodawalo
Wielkie dzięki. Już zrobiłem se to, trochę mnie to zaskoczyło bo zwykle na forach wpisuje podpis i mam bez żadnych komplikacji. Tak czy inaczej dzięki za zainteresowanie i pomoc w rozwiązaniu mojego problemu.
Sorry za offtop
Podpisuje się pod tym, tylko że halabardnik ma save 5+ lepiej aby miał heavy armour i możliwość dokupienia tarczy.Cord w opisie pisze:Wymienię waraltara, tanka, mechanicznego konia i gołębia bombardującego na halabardnika AS 5+ i armour piercing, jakąś mądrą zasadę dla piechoty od imperialnego generała i magiczny sztandar dla greatswordsów.
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
polecam się na przyszłość.Cord pisze:Wielkie dzięki. Już zrobiłem se to, trochę mnie to zaskoczyło bo zwykle na forach wpisuje podpis i mam bez żadnych komplikacji. Tak czy inaczej dzięki za zainteresowanie i pomoc w rozwiązaniu mojego problemu.
kontynuując oftopSa!nt pisze:Sorry za offtopPodpisuje się pod tym, tylko że halabardnik ma save 5+ lepiej aby miał heavy armour i możliwość dokupienia tarczy.Cord w opisie pisze:Wymienię waraltara, tanka, mechanicznego konia i gołębia bombardującego na halabardnika AS 5+ i armour piercing, jakąś mądrą zasadę dla piechoty od imperialnego generała i magiczny sztandar dla greatswordsów.
jak z light armora uzyskuje się AS 5+??
Nie
Najwyraźniej imageshack nie lubi hotlinkowania -- postaw ten łobrazek na jakimś sensowniejszym hostingu.
Najwyraźniej imageshack nie lubi hotlinkowania -- postaw ten łobrazek na jakimś sensowniejszym hostingu.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Jak nie lubi jak lubi
http://trollsforge.com/
i want music that tears itself apart
i need a catchy tune like i need a bullet in the heart
i want music that tears itself apart
i need a catchy tune like i need a bullet in the heart