Jaka armia
Koleś jest na serio niezły ,on myśli ,że mając power rozpiskę wygra mistrzostwo... Umów się z np. Jankielem i gwarantuje ci ,że najlepszą rzpiską przegrasz z Jankielem nawet jeśli on będzie grał ogrami , a ty tymi swoimi VC albo demonami ( nie mówię ,że tylko Jankiel , al przynajmniej co do jego umiejętnośći nikt nie ma wątpliwości)
OMG
Na zwycięztwo trzeba sobie zasłużyć . Nawet już bierz te demony czy vampiry i myślę że jak sobie trochę poczytasz choćby rozpiski nawet to powinieneś dać rade a jeśli nie to chyba nie jest gra dla ciebie .
Nie mówię że odrazu wygrasz wszystko co się da ale czy nie lepiej dojść do czegoś samemu ?
Pomyśl sobie wziąłem najlepszą armię i rospiske z neta , nikt inny by tak nie dał rady no nie
Na zwycięztwo trzeba sobie zasłużyć . Nawet już bierz te demony czy vampiry i myślę że jak sobie trochę poczytasz choćby rozpiski nawet to powinieneś dać rade a jeśli nie to chyba nie jest gra dla ciebie .
Nie mówię że odrazu wygrasz wszystko co się da ale czy nie lepiej dojść do czegoś samemu ?
Pomyśl sobie wziąłem najlepszą armię i rospiske z neta , nikt inny by tak nie dał rady no nie
szczerze powiedziawszy myślałem ,że skoro grasz w WFB to będziesz patrzył na sprawe bardziej perspektywicznie , głebiejKołek pisze:uwierz mi da się to zrobićTularian pisze:... ,on myśli ,że mając power rozpiskę wygra mistrzostwo...
I believe in Honour.!
to miała być ironia(kto wie o co chodzi ten wie )
a niby jak mam patrzeć na battla jak ludzie walą takie tematy dajcie mi rozpiske bo chce wygrywac, no poprostu żal to nawet nie można juz się pofatygowac i wejść w temat rozpisek gdzie jest ich full i to takich wymaxowanych, albo po prostu metodą prób i błędów dojść do swojego ideału armii.
a niby jak mam patrzeć na battla jak ludzie walą takie tematy dajcie mi rozpiske bo chce wygrywac, no poprostu żal to nawet nie można juz się pofatygowac i wejść w temat rozpisek gdzie jest ich full i to takich wymaxowanych, albo po prostu metodą prób i błędów dojść do swojego ideału armii.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Shino jak możesz!!!??? Właśnie zniszczyłeś mi psychikę A z kolesia stworzyłeś potwora Poza tym zapomniałeś o 3 levelu dla generałaShino pisze:...
Jeżeli Dwarfami nie wygrał choć jednego małego, lokalnego turnieiczku to chba ma poważny problem i naprawdę trza mu pomóc...
Z drugiej strony (mówiąc poważnie) jqak by umiał grać tymi krasiami to wygrałby malutki turniej (moim zdaniem) z łatwością, a jeżeli do wygrania turnieju jest mu potrzebna super pg armia no to no-coment...
Z drugiej strony (mówiąc poważnie) jqak by umiał grać tymi krasiami to wygrałby malutki turniej (moim zdaniem) z łatwością, a jeżeli do wygrania turnieju jest mu potrzebna super pg armia no to no-coment...
Buhahahaha
Miałem palnąć jakiś cytat..., ale zapomniałem XD
Miałem palnąć jakiś cytat..., ale zapomniałem XD
Panowie "sportowcy" - facet zapytał jaki sprzęt najlepiej sobie kupić żeby mieć maksymalne szansę na zwycięstwo. Jak dla mnie sprawa prosta zamiast go besztać trzeba było napisać - tak DE , DL , VC są w tej chwili najmocniejsze - rozpiskę musisz sobie złożyć sam albo poszperaj w dziale rozpiski i poszukaj jakiejś która wygrała duży turniej ... tyle.
Szczególnie zdumiewa mnie lekkość z jaką niektórzy przechodzą od obrony wfb jako sportowej rywalizacji do atakowania kolesia który pyta jak zwiększyć swoje szansę. Rozpiska jest tak integralną częścią gry jak wystawienie czy taktyka w trakcie rozgrywki ( i szczęście w rzutach ).
Szczególnie zdumiewa mnie lekkość z jaką niektórzy przechodzą od obrony wfb jako sportowej rywalizacji do atakowania kolesia który pyta jak zwiększyć swoje szansę. Rozpiska jest tak integralną częścią gry jak wystawienie czy taktyka w trakcie rozgrywki ( i szczęście w rzutach ).
Kiepsko to zrobiliście "koledzy" trzeba było mu dac 10 linków do tematów gdzie jedzie sie VC i DL (oczywiscie mozna wiecej), to moze by zrozumiał dlaczego tak wszyscy na niego jadą ...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...