Nowe WE w 7 Edycji - czyli koncert życzeń i o minusach AB
Moderator: Gremlin
- Jacek_Azael
- Masakrator
1. To już przegięcie
2. Wołałbym z mv 7 i możliwoscia dokupienia 2raków, byłby kozackie.
3, O właśnie, słuszna idea
4. Cały czas go mają
Mi marzą się ulepszenia na elfy:
1 potanienie glade ridersów i warhlaków.
2 wszystkie łuki S4 na krótki.
3 przywrócenie pułapek waywatcherów z 5 ed.
4 możliwość dokupienia do każdego maga sowy, która co fazę magii może usiąść na sztandarze jednego z oddziałów łuczników co pozwoli im strzelić dodatkowo w tejże fazie.
5 No i jakaś dodatkowa specjalna zasada na armie, np przerzucanie wszystkich 1ek w zasięgowych atakach.
2. Wołałbym z mv 7 i możliwoscia dokupienia 2raków, byłby kozackie.
3, O właśnie, słuszna idea
4. Cały czas go mają
Mi marzą się ulepszenia na elfy:
1 potanienie glade ridersów i warhlaków.
2 wszystkie łuki S4 na krótki.
3 przywrócenie pułapek waywatcherów z 5 ed.
4 możliwość dokupienia do każdego maga sowy, która co fazę magii może usiąść na sztandarze jednego z oddziałów łuczników co pozwoli im strzelić dodatkowo w tejże fazie.
5 No i jakaś dodatkowa specjalna zasada na armie, np przerzucanie wszystkich 1ek w zasięgowych atakach.
to masz słaba pamiec .. to sa dwa różne luki, jeden 3x S5, a drugi jak balista... poza tym te łuki nadal sa dostepne dla HE.Jacek_Azael pisze: 4. Łuk dla Hero: S5 z 3A i rani jak balista. (W 6ed. HE taki miały z tego co pamiętam).
Eh panowie... 2 lata do nowego booka, a Wy już snujecie plany o potędze
Dla mnie WE są jakie są i nie ważne co powiemy / my sobie wymyślimy to GW da nam gotowy produkt, więc nie chce mi się wysilać, co by mogły mieć WE, żeby były przegięte Power gejmerskie myślenie, po co to komu...
Mi wystarczyłoby trochę tańsze oddziały i S4 na każdym łuki na bliskim. Ot starczyłoby.
Dla mnie WE są jakie są i nie ważne co powiemy / my sobie wymyślimy to GW da nam gotowy produkt, więc nie chce mi się wysilać, co by mogły mieć WE, żeby były przegięte Power gejmerskie myślenie, po co to komu...
Mi wystarczyłoby trochę tańsze oddziały i S4 na każdym łuki na bliskim. Ot starczyłoby.
- Jacek_Azael
- Masakrator
Piotras.......pomażyć każdy może
MOJE ŻYCZENIA
-Tańsze trekiny i stubborn tak jeden trekin może 40pkt
-Wszystkie stwory z łukami -[Glade riders,warhawki,bochaterowie]
s4 na krótkim
-Czempion do wahrawków może strzelać oczywiście dwoma strzałąmi i może wykupić strzały do 25 pkt
-Możliwość Wsadzenia na nobla BoL i Arcane bodkins [3 strzał bez sejwa] razem
-Lepsze itemy i kindredy bardziej grywalne np ww noble ma 3/4 strzały bazowo bo tak to jest zupełnie taki sam statystycznie jak taki ww za 24 pkt też 1 strzała z kb to zupełnie bez sens [co mi po 1 bsie]
-Magia jest spoko może treesing jako czar zerowy i nowe domeny na 1 i 2 lvl
-Tańsze o 4pkt ww bo są troche za drodzy według mnie
-Tańsi gr o 6 pkt albo o 2 ale maja miec s4 na krótkim jak już napisałem
-Leśna zjawa może mieć 2 lvl
-Jak juz powiedziałem ugrywalnić kindredy taki wd noble może brać komony typu sword of might dziękuje
-Tańsze trekiny i stubborn tak jeden trekin może 40pkt
-Wszystkie stwory z łukami -[Glade riders,warhawki,bochaterowie]
s4 na krótkim
-Czempion do wahrawków może strzelać oczywiście dwoma strzałąmi i może wykupić strzały do 25 pkt
-Możliwość Wsadzenia na nobla BoL i Arcane bodkins [3 strzał bez sejwa] razem
-Lepsze itemy i kindredy bardziej grywalne np ww noble ma 3/4 strzały bazowo bo tak to jest zupełnie taki sam statystycznie jak taki ww za 24 pkt też 1 strzała z kb to zupełnie bez sens [co mi po 1 bsie]
-Magia jest spoko może treesing jako czar zerowy i nowe domeny na 1 i 2 lvl
-Tańsze o 4pkt ww bo są troche za drodzy według mnie
-Tańsi gr o 6 pkt albo o 2 ale maja miec s4 na krótkim jak już napisałem
-Leśna zjawa może mieć 2 lvl
-Jak juz powiedziałem ugrywalnić kindredy taki wd noble może brać komony typu sword of might dziękuje
- Michał Archanioł
- Mudżahedin
smok jako zwykły monster to śmiałe posunięcie, ale irytujące, podoba mi się,może bym go wreszcie zobaczył w bitwach na 2000 i mniej
Dokładnie, chociaż może być i półtora roku, na 2010 przewidują nas, krasie, bretkę i może TK, więc może będziemy pierwsi Najważniejsze, żeby się nie przerzucać na inne armie do tego czasu, tylko pozostać wiernymi
- Jacek_Azael
- Masakrator
Na szczęście WE jeszcze sobie jakoś radzą w obecnych czasach. Ciężko jest, ale nie beznadziejnie, więc do nowego booka pewnie dotrwamy bez problemu.
1.warhawki powinny kosztować 24-26 pkt szt. przy obecnych statsach, obecne punkty jakiś idiota wymyślił - porównajmy pegazy albo terradony żeby daleko nie odchodzić
2. Smok WE to powinien być forest spirit bo to jest absolutnie nie klimatyczne że jest inaczej. W dodatku za taką samą cenę jak inne elfy mamy w obecnej chwili najsłabszego smoka w grze.
Tyle uwag, reszta to koncert życzeń wg mnie.
pozdrawiam
2. Smok WE to powinien być forest spirit bo to jest absolutnie nie klimatyczne że jest inaczej. W dodatku za taką samą cenę jak inne elfy mamy w obecnej chwili najsłabszego smoka w grze.
Tyle uwag, reszta to koncert życzeń wg mnie.
pozdrawiam
Rozwodziliśmy się już nad tym
Ja jedyne co bym chciał to ugrywalnić i poprawić niektore kindredy. Np. Eternala czy wild ridera...
@ Ksch - optymista z Ciebie. Ja pomału odstawiam armię na półeczkę. Może po maturce, z nowym bookiem zasiądę znowu do gry. A teraz to raczej okazyjnie.
Pozdro
Ja jedyne co bym chciał to ugrywalnić i poprawić niektore kindredy. Np. Eternala czy wild ridera...
@ Ksch - optymista z Ciebie. Ja pomału odstawiam armię na półeczkę. Może po maturce, z nowym bookiem zasiądę znowu do gry. A teraz to raczej okazyjnie.
Pozdro