Master w Lublinie "Painkiller" 3-4 Marzec 2007
Ze względu że w sobotę rano będzie zbyt późno i zamieszanie -
Ustawiamy wszystko dzisiaj między 22.00 a 23.30 ,
rano tylko kosmetyczne poprawki
jest dużo noszenia
potrzeba dużo ludzi - również z Morii zeby stawili się na Rzeckiego 10 w szkole na 22.00
DO PRZYBYWAJĄCYCH DO LUBLINA W TYCH GODZINACH tzn.ok21.30-23.30- niemal cała ekipa robiąca turniej będzie w tym czasie w szkole turniejoiwej na Rzeckiego zajęta
Jerzyn i Supeł maja też jeszcze sporo spraw na głowie dzisiaj - i ich nie będzie wieczorem raczej przy ustawianiu - tym mocniej nalegam żeby ludzie przyszli - bo z rzeczami ganiają u nas ludzie dorośli i sędziowie przy ustawianiu a młodziey coś nie widać...
Z obsługą techniczną i dyrekcją ustawione jest że bierzemy wtedy krzesła, stoliki, układamy blaty i tereny
jeszcze hasło : NAGŁOSNIENIE - kto może cś w tej dziedzinie jeszcze u nas zorganizować?
Ustawiamy wszystko dzisiaj między 22.00 a 23.30 ,
rano tylko kosmetyczne poprawki
jest dużo noszenia
potrzeba dużo ludzi - również z Morii zeby stawili się na Rzeckiego 10 w szkole na 22.00
DO PRZYBYWAJĄCYCH DO LUBLINA W TYCH GODZINACH tzn.ok21.30-23.30- niemal cała ekipa robiąca turniej będzie w tym czasie w szkole turniejoiwej na Rzeckiego zajęta
Jerzyn i Supeł maja też jeszcze sporo spraw na głowie dzisiaj - i ich nie będzie wieczorem raczej przy ustawianiu - tym mocniej nalegam żeby ludzie przyszli - bo z rzeczami ganiają u nas ludzie dorośli i sędziowie przy ustawianiu a młodziey coś nie widać...
Z obsługą techniczną i dyrekcją ustawione jest że bierzemy wtedy krzesła, stoliki, układamy blaty i tereny
jeszcze hasło : NAGŁOSNIENIE - kto może cś w tej dziedzinie jeszcze u nas zorganizować?
PILNE!!
Na gwałt potrzebuje 2 bretonskich damselek na turniej!!!!
(jedna na koniu druga nie albo w dowolnej innej kombinacj)
oczekiwana nagrada za pomoc! (w postaci soku, browara)
pzdr
ps:JESLI MASZ TAKIE DAMSELKI TO POZYCZ!!! NIE PRZECHODZ OBOK TEGO OGŁOSZENIA OBOJETNIE
Na gwałt potrzebuje 2 bretonskich damselek na turniej!!!!

oczekiwana nagrada za pomoc! (w postaci soku, browara)

pzdr
ps:JESLI MASZ TAKIE DAMSELKI TO POZYCZ!!! NIE PRZECHODZ OBOK TEGO OGŁOSZENIA OBOJETNIE

damselki na pewno sie znajda, pogadam z purcem, takze nie bedzie problemu raczej.
kiedy przyjezdzacie?
czy ktos jeszcze dzisiaj sie zjawi w lbl?
kiedy przyjezdzacie?
czy ktos jeszcze dzisiaj sie zjawi w lbl?
Ej, żebyś mi się nie nachlał w pociągu, bo będziesz łatwiejszyJankiel pisze:Zobaczymy, w jakim będziesz stanie. Po większości naszych Katowicko-Krakowskich podróży nawet nam się grać nie chciałoale ja chętnie pomoge nosic

- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
rzucanie chalangea dobremu graczowie dużo uczy ale rzucanie czelendża Jankielowi grającemu garnizonem przez szczury to nauczyć cię jedynie może, że takich czelendży się nie rzucaMotor pisze:Ej, żebyś mi się nie nachlał w pociągu, bo będziesz łatwiejszyJankiel pisze:Zobaczymy, w jakim będziesz stanie. Po większości naszych Katowicko-Krakowskich podróży nawet nam się grać nie chciałoale ja chętnie pomoge nosic

@Scimi-zmiażdżę cię
Szczury to akurat armia która miażdzy garnizon. Także to bardziej wyzwanie dla Jankiela.Roman Lord of the Druchii pisze:rzucanie chalangea dobremu graczowie dużo uczy ale rzucanie czelendża Jankielowi grającemu garnizonem przez szczury to nauczyć cię jedynie może, że takich czelendży się nie rzucaMotor pisze:Ej, żebyś mi się nie nachlał w pociągu, bo będziesz łatwiejszyJankiel pisze: Zobaczymy, w jakim będziesz stanie. Po większości naszych Katowicko-Krakowskich podróży nawet nam się grać nie chciało![]()
Dobra do zobaczenia w Lublinie. Cieszcie się że nie gram

Pierwszy raz gram garnizonem 
"Ej, żebyś mi się nie nachlał w pociągu, bo będziesz łatwiejszy"
I tak się nawalę. Jedziemy przez 6h w 11 osób. Nie ma innej mozliwości
Właśnie wyruszamy, do zobaczenia jutro.

"Ej, żebyś mi się nie nachlał w pociągu, bo będziesz łatwiejszy"
I tak się nawalę. Jedziemy przez 6h w 11 osób. Nie ma innej mozliwości

Właśnie wyruszamy, do zobaczenia jutro.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Będzinski oddział wycieczki katowicko-krakowsko-wrocławskiej też już powoli zbiera manatki 

- Kedziorson
- Masakrator
jak tam chlopaki??
napiszcie ktos jak Buszman i ekipa RS bo nawet nie wiem kto jeszcze pojechal...?:D
powodzenia jutro:D
napiszcie ktos jak Buszman i ekipa RS bo nawet nie wiem kto jeszcze pojechal...?:D
powodzenia jutro:D
JAk wyniki ?? Dawac je tutaj dawac 

Siemka! turniej świetny:) miło się grało, sporo ludzi było:) nawet pospać się dało:P gratuluję i dziękuję Dzikowi i Jerzynowi za organizację:D gratuluję też zwycięzcom(brawo Crus);)
Buszmen był chyba 53... ale głowy nie dam...
uzupełnię to info z forum o jeszcze dwa miejsca: 6. Scimi 7. Loki(gratki dla kumpla)
Buszmen był chyba 53... ale głowy nie dam...
uzupełnię to info z forum o jeszcze dwa miejsca: 6. Scimi 7. Loki(gratki dla kumpla)
Heja 
Turniej udany, zarówno wynik jak i pozostałe aspekty
Gratulacje dla organizatorów !! Dobra zabawa i dużo bitew - za rok na pewno powtórka 
Zdaję sobie sprawę, że trzecie miejsce wpadło mi w ręce dość fartownie - nie ma to jak trafić w ostatniej bitwie hajami na mortali bez scrolli podczas, gdy na sąsiednich stołach same wyrównane bitwy. Mówi się trudno
Pozdrawiam,
Kowal

Turniej udany, zarówno wynik jak i pozostałe aspekty

Zdaję sobie sprawę, że trzecie miejsce wpadło mi w ręce dość fartownie - nie ma to jak trafić w ostatniej bitwie hajami na mortali bez scrolli podczas, gdy na sąsiednich stołach same wyrównane bitwy. Mówi się trudno

Pozdrawiam,
Kowal
- Shakin' Dudi
- Masakrator
no ja nie wiem czy wyrównane
dostałem w ostatniej bitwie Chaos z DS xD też dostał przeciwnik promocje.
a turniej zacny....szczególnie przeciwnicy
. WIecej na gildi...

a turniej zacny....szczególnie przeciwnicy

turniej byl boski
naprawde fajnie sie bawilem
naprawde fajnie sie bawilem