DE 2250 bez magii
DE 2250 bez magii
Lord na large targety
Kocioł
BSB z hotekiem, savem 1+ i GW
2 hydry
15+1 Black Guard
ASF; Champion S6
16+1 Black Guard
FCG; sztandar AP
6 shady z dwiema broniami
10 kuszników z tarczami
2x 5 DR z kuszami
5x 5 harpii
Casting Pool: 2
Dispel Pool: 2
Models in Army: 95
Total Army Cost: 2248
da radę?
Kocioł
BSB z hotekiem, savem 1+ i GW
2 hydry
15+1 Black Guard
ASF; Champion S6
16+1 Black Guard
FCG; sztandar AP
6 shady z dwiema broniami
10 kuszników z tarczami
2x 5 DR z kuszami
5x 5 harpii
Casting Pool: 2
Dispel Pool: 2
Models in Army: 95
Total Army Cost: 2248
da radę?
A można dokładniej ??Lord na large targety
BSB zamiast GW ja dałbym Słomkę albo halabardę.
Pozatym nie masz Army Buildera ?? ( trochę chaotycznie to wygląda )
Ja bym jeszcze dał sztandar HG Black Guardom. Rozumiem że to bedzię wyglądało tak : Harpie blokują wszystko a reszta napi**rdala. Parę zmian kosmetycznych i będzie miód malina , za te tarcze na kusznikach dałbym jakieś itemy. ( IMO )
Nie masz scrolli. Jak ktoś pujdzie na magie to będiesz miał problem. pozdro
Grzmią podkowy i okute koła,jesteśmy wiatrem,niosącym śmierć.
W dłoni łuk - zwiastun mściwego deszczu naszych strzał,jesteśmy wiatrem niosącym śmierć.
Długa włócznia sięgnie gardła wroga,zimna furia pokieruje dłonią,jesteśmy wiatrem niosącym śmierć.
high elves od października (1,1,2)
W dłoni łuk - zwiastun mściwego deszczu naszych strzał,jesteśmy wiatrem niosącym śmierć.
Długa włócznia sięgnie gardła wroga,zimna furia pokieruje dłonią,jesteśmy wiatrem niosącym śmierć.
high elves od października (1,1,2)
Przerzucił bym BSB na kocioł, masz wtedy wolnego jednego herosa którego możesz zagospodarować jak chcesz. Nie przekonują mnie też dwa aż tak duże klocki BG. Zmniejszył bym ten oddział bez ASF jeśli chcesz już mieć dwa i ograniczył ilość harpii a za zaoszczędzone punkty wrzucił CoK.
Z magią faktycznie możesz mieć problemy. Osobiście też ostatnio gram tylko z hotekiem, z bardzo dobrymi rezultatami ale mam też smoka i 2xCoK tak że szybko dochodzę do walki i magia aż tak nie boli. Ty masz za to główne siły mało mobilne więc jak harpiami i DR nie zrobisz szybko jakiś cudów z magami wroga to będzie po tobie.
Z magią faktycznie możesz mieć problemy. Osobiście też ostatnio gram tylko z hotekiem, z bardzo dobrymi rezultatami ale mam też smoka i 2xCoK tak że szybko dochodzę do walki i magia aż tak nie boli. Ty masz za to główne siły mało mobilne więc jak harpiami i DR nie zrobisz szybko jakiś cudów z magami wroga to będzie po tobie.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Tak.Vincent pisze:
da radę?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Nie są jakieś bardzo duże ale druga 14 by chyba wystarczyła. Tylko że z magami to jest taki problem że siedzą na tyłach armii, w lasach albo chronieni przez oddziały, ewentualnie są wampirami albo demonami i wtedy może Ci harpii nie starczyć. To moje luźne uwagi, jak nie wypróbujesz to się nie przekonasz co się lepiej sprawdza.
Zdecydowanie. 25 harpii napewno bedzie miec co robic nie wyrzucaj!Vincent pisze:da radę?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...