Gral
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Chuck Norris
Ave
Zgadzam się ze Szczurzą juchą że sraczkowe kolory. Myślę że niebieski byłby lepszy niż zielony
Zgadzam się ze Szczurzą juchą że sraczkowe kolory. Myślę że niebieski byłby lepszy niż zielony
Naprawdę fajnie...
Świetne fotki... Niesamowita dokładność w malowaniu - to zasługuje na duży PLUS.
Brak mi tu tylko większego "wyciągania" kolorków - brak większych rozjaśnień, głębszych cieni - popracuj nad tym a będzie rewelacyjnie.
Poza tym daj parę washy na metaliki (patrz: broń, zbroja) to zdecydowanie pomaga
Świetne fotki... Niesamowita dokładność w malowaniu - to zasługuje na duży PLUS.
Brak mi tu tylko większego "wyciągania" kolorków - brak większych rozjaśnień, głębszych cieni - popracuj nad tym a będzie rewelacyjnie.
Poza tym daj parę washy na metaliki (patrz: broń, zbroja) to zdecydowanie pomaga
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
Jakiś taki sobie ale jest w nim coś co sprawie, że mi się podoba
Oni są wzorowo pomalowani, jesli chodzi o schludność, wrażenie robią bardzo dobre, tutaj nie mogę zaprzeczyć, ale gdyby było więcej rozjaśnieni i lekkich kontrastów byłoby lepiej
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Nieco bardziej ich rozjaśnić, stworzyć troszeńkę większy kontrast - owszem, zgadzam się, że wyszłoby to figurkom na lepsze. Nie na dobre, bo dobre, to one już są.