Blood Elves
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Blood Elves
Nic dodać nic ujać malowanie nie zachwyca moze ale mnie sie podoba wbrew pozorom płaszcze które nie podobały sie co po niktórym komponują się idealnie teraz
pomniczki z tyłu to unit fillery jeśli ktoś będize cciał to dołożę ich zdjęcie
pomniczki z tyłu to unit fillery jeśli ktoś będize cciał to dołożę ich zdjęcie
BTW 1000 postów mi klepło
łeee znikoło mi choosen of tzeentch
a mnie szczególnie pobobaja sie halabardy a krew na nich uważam ze wyszła zajebiście
jak zobaczycie cała armie to robi wrażenie ale kiedy skończe...
zacżete sa witchki na koniach i harpie ---> witchki z płonącymi skrzydłami wygladają coś ala anielice
łeee znikoło mi choosen of tzeentch
a mnie szczególnie pobobaja sie halabardy a krew na nich uważam ze wyszła zajebiście
jak zobaczycie cała armie to robi wrażenie ale kiedy skończe...
zacżete sa witchki na koniach i harpie ---> witchki z płonącymi skrzydłami wygladają coś ala anielice
Wszystko takie umazane we krwi, a płaszcze nie tknięte...
- Jacek_Azael
- Masakrator
Bardzo fajne. Na ten sam pomysł wpadłem i na "blood elfy " robię swoich wardancerów. Jak skończę to też dam fotki
P.S. Troszkę czyściej musisz chyba malować. Ale tak to spoko.
P.S. Troszkę czyściej musisz chyba malować. Ale tak to spoko.
Malowania nie moge oceniać, gdyż jestem amatorem, ale bardzo się mi podoba. Jest świetne, tylko feniks na sztandarze PG jest bardzo postrzępiony (mogłeś użyć feniksa BE - ich symbolu), a same elfy (nie żebym się czepiał) to nie BE tylko HE z WarCraftów/WoW'a w zbrojach BE. Dlaczego? Oczy nie powinny się im świecić na zielono (energia zniewolonych demonów), a na niebieskio (mana/czysta magia ze Słonecznje Studni).
Pozdro i jeszcze raz chyle czoło
Pozdro i jeszcze raz chyle czoło