Wojowniki 2250
396- sorc lord, 4 lev, MoN, kon, 2x dispel, enchanted shield, power familiar
205- sorc, 2 lev, MoT, dysk, bloodcrudling roar, book of secrets
150- exalted, MoS, steed of slanesh, shield, bitting blade
30- 5 psow
30- 5 psow
30- 5 psow
30- 5 psow
96- 5 marauders, flail, lekka, muzyk, MoS
96- 5 marauders, flail, lekka, muzyk, MoS
40- 10 marauders
230- 5 knights, MoN
230- 5 knights, MoN
285- 5 knights, MoN, Banner of Rage
231- 3 d.ogres, gw
110- 2 spawny
55- spawn
poprawione, nie wiem tylko czy biting blade na flaila nie wymienic, niby to dobre ale z drugiej strony flail tez dobry.
Pozdro
2250 wojownikow
2250 wojownikow
Ostatnio zmieniony 14 lis 2008, o 10:11 przez Azz, łącznie zmieniany 1 raz.
zdecydowanie przydał by Ci sie tu BSB.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Zdecydowanie w nowym chaosie jest brak punktow na ladowanie po bohaterach, jak naladuje w herosow, to bede mial mikro oddzialy co sie od wszystkiego odbijac beda, do tego bedzie mnie tak malo, ze praktycznie nic nie zdzialam, dlatego niestety ale na BSB nie mam punktow.
Pozdro
Pozdro
Wywalasz banner z Knightów i z tego Hero MoS Robisz BSB... A przy tylu knightach i Dragon ograch sie naprawde przyda.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
daj book of secrets na dysk a power familiar na lorda, miscast k6+1 na lordzie to troche hardkor
no i czar dodatkowy imo przyda sie na dyskowcu bardzeij niz na lordzie no i spell familiar nie jest jakis konieczny na nurglowcu, dalbym mu enchanted shiled a kolesiowi na steedzize zwykly shield i bitting blade (w zasadzie bedzie wtedy praiwe kopiuj wklej ode mnie
ale IMO tak jest najlepiej
)
pzdr
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
pzdr