"Dantejskie sceny!" Warszawa XX.XX.XXXX
Jutro koło 15 mam nadzieję, że się troszkę wyjaśni w kwestii turniejów w Wawie. Nie wiadomo jak jest z terminami, jeśli chodzi o stronę szkoły na Narbutta. Pewnie jutro dopiero chłopacy z Kultu będą mogli coś powiedzieć propos Dantejskich, chwilowo mają związane ręce. Dastor wie o co chodzi.
pozdro
pozdro
ja już mogę powiedzieć że nie będzie ich ani w ten ani w następny weekend bo jedziemy do Poznania. Ja gadając z dastorem myślałem o pierwszym weekendzie po PGA, ta data jest bardzo realna, możecie się spodziewać również że format zostanie zmieniony i będzie singiel/drużynówka z powodu testowania CS-u Balancing Patch'a który ma się pojawić za moment.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
a mógłbyś określić mniej więcej na ile punktów będzie ten singiel/drużynówka?
tj. najważniejsze czy >2000, czy mniej?
tj. najważniejsze czy >2000, czy mniej?
moze kolejne kultowo druzynowo ?
to super format.
to super format.
Wiesz, jakbyś w końcu zaczął nam pomagać a nie tylko pisał głupoty na forum to może by wszystko sprawniej szło.Jasiuuu pisze:10 stron topicu o turnieju i jeszcze nic nie wiadomo
Nie martwcie się turniej na pewno się odbędzie. CZekamy na info jak jest z salą. Najprawdopodobniej drużynówka 3 osobowa.
Chill out:)
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
odpowiedź mistrz!!Dastor pisze:Wiesz, jakbyś w końcu zaczął nam pomagać a nie tylko pisał głupoty na forum to może by wszystko sprawniej szło.Jasiuuu pisze:10 stron topicu o turnieju i jeszcze nic nie wiadomo
zamiast tego turnieju jest Kultowo Druzynowo V - radze zajrzec do sasiedniego tematu.mnich12 pisze:czy w końcu sie coś ruszy??
pozdrawiam.