I teraz zastanawiałem sie nad kilkoma opcjami wystawienia piratów :
a) 12 z champem i muz. w formacji 7 z przodu i 5 z tyłu
b) 15 z FCG ew. WB
c) 18 z FCG, WB
d) 20/21 z FCG WB
Jak wy to widzicie?
Pozdro
Moderator: Yudokuno
Naszło mnie ostatnio coś takiego: Hero/Lord na piechtę, Caddy, 2x20 Corsairs FCG i War Banner, 2x10 Crossbowmen, 2x5 Dark Riders z kuszami, 4x Bolty i 10 Harpi lub Manfleyerów... Bradzo klimatyczna i nawet praktyczna rospiskaMurmandamus pisze:Zależy jak masz koncepcję armii w głowie. Myślał ktoś o pirackiej armii? Znaczy korsarskiej z czarnej arki jako rajd z duża ilością własnie korsarzy?
Manflayerzy klimatyczniejsi - w końcu to byli korsarze. Armia korsarzy to chyba jedyna armia DE, w której hordy DR i bolce mogą uchodzić za klimatyczne:)Nadill pisze:Naszło mnie ostatnio coś takiego: Hero/Lord na piechtę, Caddy, 2x20 Corsairs FCG i War Banner, 2x10 Crossbowmen, 2x5 Dark Riders z kuszami, 4x Bolty i 10 Harpi lub Manfleyerów... Bradzo klimatyczna i nawet praktyczna rospiskaMurmandamus pisze:Zależy jak masz koncepcję armii w głowie. Myślał ktoś o pirackiej armii? Znaczy korsarskiej z czarnej arki jako rajd z duża ilością własnie korsarzy?
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first