Skaven 7ed AB - czyli co wyszło z kanałów...

Skaven

Moderator: Hoax

Zablokowany
Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

imo skaveny nie maja takiego potencjalu zeby przegiac ich booka, sila demonow i VC to powszechny strach, ItP i niebrejkowalnosc, dodac pare gietych przedmiotow i mamy armie-potwora.
szczury to armia zupelnie innego typu, moga byc mordercze, ale jedna pechowa panika i wszystko idzie w... i to sie raczej nie zmieni :wink:
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Stormvermin S4 base, ASF, cause fear
haha wątpie w to :P
to wszystko jeden wielki bełkot, nie wierzcie w to! :)

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

R.I.P. pisze:
Mówisz, że Vc i DoCh są przegięte, a He i De też niczego sobie, myśle, że właśnie nastała edycja przegiętych armii...

Proszę Cię zastanów sie co ty mówisz , widziałeś może te armie w czołówkach masterów? Może DE jakoś jeszcze trzymają się ze względu na dopakowanie , ale HE na tą chwile są dośc przeciętne . Nastała edycja przegiętych armii ? Hmm , orki też są 7 edycyjne , a jakos nie widze ich przegiętości :wink: :roll: Figureczki się nie sprzedawały , to trzeba było dopakowac .

Awatar użytkownika
R.I.P.
Wałkarz

Post autor: R.I.P. »

Od momętu wydania De (o ile się nie mylę) to armie może nie prze- ale gięte...

Nie wiem nawet gdzie mogę znaleść czołówki masterów (turniejowo to tylko lokale mnie interesują, a i tak niegram w nich).

Dobra, ale kończąc offtop: Skaveny są fajne, nawet jeśli nie będą przegięte :P
:!: Buhahahaha :!:

Miałem palnąć jakiś cytat..., ale zapomniałem XD

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Jesteście śmieszni, gięte gięte, kurna to są niepotwierdzone plotki i niewiadomo co się sprawdzi. Podejrzewam, że coś tak, ale żeby po jednym poście już pisać, że robią kolejne Demony. Chłopaki uspokujcie się, czas na panikę dopiero nastanie:D:D
...

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Nie mówię że robią demony tylko że plotki które tu zacytowano to stek bzdur w mojej opinij. Pomijając już wszystkie inne absurdy to ciekaw jestem jak miały by być umotywowane choćby te ASF i fear u stormverminów, bo tego to chyba nawet najwięksi wyznawcy rogatego szczura nie przepchną.

Awatar użytkownika
krzychuŻul
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: krzychuŻul »

co do stormów to się zgodzę;) chociaz mogliby miec 4 siły i stubborn gdy jest z nimi greay seer/warlord bo fear i ASF to "lekka przesada". fajnie jak by tak zostawili monków i censerów :) bo ich klan to sami wariaci hardkorowcy (mój ulubiony klan:)) i powinno tak zostac :D ale co jak co klan moulder powinni dopakowac bo strasznie plewny jest , chodzi mi oczywiscie o rat ogry i master moulder ;) bo sa z tego co ja wiem to chyba nikt nimi nie gra.
Obrazek

Awatar użytkownika
Virgo
Chuck Norris

Post autor: Virgo »

Widzę panowie, że się męczycie, więc prosto z warseera:
I was in my local GW yesterday and asked the manager if he knew anything about upcoming skaven. He said that he knew everything that was coming out, up to June 2009 and skaven was not on that list.
:P

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

"local GW managers" nie zawsze są idealnymi źródłami informacji.

Awatar użytkownika
Virgo
Chuck Norris

Post autor: Virgo »

Ale plotki, które wypłynęły na jakimś blogu, a nie np. Warserze i to w dodatku zanim praktycznie wiemy cokolwiek o nowych zasadach do Lizardmenów, są wiarygodne? IMHO to jest czyjaś wishlista :wink:

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

fragment 7 ed AB do skavenów, mamy też zdjęcia nowych clanratów...

Obrazek

;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

jakto? przeciez to nie powinno byc photocopy tylko kupowanie kartek w boxach/blisterkach po cenie normalnej jak teraz :P cos tu krecisz rakso

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

No dobra, złapałeś mnie Shino ;) Ale ciekawe czy beda już pomalowane czy trzeba bedzie kupic kredki GW ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Uki
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Uki »

I co tam w kanałach słychać ? Jakieś nowe ciekawostki? Nowy book ma być w marcu?

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Panowie nadchodzi Age of Reckoning czyli czas BP-R trzeba się upomnieć o swoje albo niedługo zostaniecie sami z kodeksem 6 edycyjnym!
trzeba przemyśleć sprawę odnośnie:zasada zacinania, ld zawsze, nawet gdy uciekają! Dajmy im! Ja jestem za - przecież szeregi maja nadal, nie ucieka skirmish. No i najważniejsze rat ogry są słabe? Przecież to prawie szalone chłopy, moze jakaś rerol paniki? Smile

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

ratogrom bym dał przerzut wszelkiej psychologii do póki żyją poganiacze. Reszta jest fajna i sie nie ma czego czepiać (no może jeszcze brak poisona u monków mi się nie podoba).

A uciekająca jednostka jest "tak jakby" skirmish wiec ranków nie ma, a co za tym idzie bonusów do liderki też. Dla mnie to zrozumiała opcja, w końcu jak skaven popuści już piżmo strachu i zacznie uciekac to nie łatwo go nakłonic żeby powrócił na pole bitwy ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

No stary ale biegniesz w kupie 30 kolegów... chociaż jakiś bonus za liczebność czy coś.... :P

Awatar użytkownika
Bojo
Mudżahedin

Post autor: Bojo »

BOGINS pisze:No stary ale biegniesz w kupie 30 kolegów... chociaż jakiś bonus za liczebność czy coś.... :P

i jak biegnie tak 30 kumpli to sam zawrócisz :lol2:

sam grałem skavami jedyne czego brakuje to 2 rzeczy

1.RO nie panikują od mniejszych...no bo co ich to obchodzi są głodne i bite od początku chowane na wojnę i tylko najagresywniejsze przetrwają a tak 5 NR i panika na takich RO odchodzi nam możliwość skutecznej zasłony i możliwości pułapki :wink:

a co do przerzutu psychy mają jak w 6" jest Master Mouldera ale to nieopłacalna rzecz :wink:

ewentualnie dołączenie tego hero do oddziału mogłoby dać RO stubborna na ld hero->w końcu gościu jest postrachem wśród takich bydlaczków i potrafi ich skutecznie zmusić do walki :wink:

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Przestańcie i tak skaveny wypadają lepiej przy niektoych armiach w świetle VC i DL...

A ty Bogins, demagogu, idź innych motaj, nabijaczu postów, rewolucjonisto :D:D:D

Lepiej truj na podforum BP+R, by orki bonusów nie dostały, bo wtedy każdy będzie coś chciał...

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

No patrz dlaczego Morroku to robię :)

Zablokowany