BueheheheBOGINS pisze:Zgodzę się z tobą. Tylko czemu z możliwości brania zwykłego "ulepszenia" za 15 punktów tworzymy coś tak super hiper potężnego że aż ma kosztować slot herosa?Nehan pisze:przecież możesz heralda brać na juggernaucie BEZ 0+ sejwa, prawda?

Mnie nie pytaj. To pytanie możesz sam sobie zadać, tworząc rozpiskę. Może to ulepszenie faktycznie nie jest warte slotu herosa.
Ale tak na poważnie - zbieram na razie uwagi i zastrzeżenia.
Syrenka nieograniczona
Grzyby ograniczone
Ogry nadal słabe (przeczytałem post z uwagą)
HE chcą więcej slotów
Czołg za bardzo ścięty
Khaeleth nieruszony (zobaczymy, jak sobie DE będą radziły w najbliższym okresie, i WoC)
Bogins chce "nieprzegiętego" juggera z sv0+ 0-1 i limit na ilość "przegiętych" black knightów. Hmm, może maksimum tylu black knightów w unicie, ile ataków ma herald+jugger? To by było klimatyczne

Żeby nie było - jest bardzo mała szansa, że w najbliższej przyszłości będziemy zmieniać cokolwiek, co nie jest niejasnością/niedopatrzeniem. Trzeba po prostu trochę pograć na te zasady. Jeśli turniejowe top 10 nadal będą aberracyjne na masterze z tym CSem, będziemy ciąć głębiej. Na razie przypominam, że każda armia ma prawo do swoich przegięć... O ile pozostają one w granicach rozsądku.
Ale wpierw trzeba zobaczyć, jak to wszystko będzie działać w ogóle. Co nie zmienia faktu, że takie uwagi są dla nas cenne - na później.
Więc zbieram sugestie, potem sobie popatrzymy na wyniki turniejowe na balancing patch... i porównamy.
Ale tak jak powiedziałem - wpierw musimy zacząć w to grać.