Serwus.
Poszukuje graczy WFB w Irlandii.
Jestem mobilny w okregu hrabstwa Clare, Limerick.
Pozdrawiam
-B
Zielona Wyspa
Zielona Wyspa
Wstąp do Karczmy pod ZademTroll'a
- Die for Emperor
- Mudżahedin
Cze!
Obecnie znanych jest mi 4 graczy grajcych w WFB: jeden jest w Cork, 2óch w Athlone a ja obecnie zamieszkuje sobie w Co. Kildare. Najczęściej spotykamy się w Athlone - albo u Crimsonera (vel Tomek ) albo w klubie Valhalla. Dziś np złoiłem skurę Wojtkowi (Wood Elves) i oberwałem lekko od Tomka (O'n'G)
Obecnie znanych jest mi 4 graczy grajcych w WFB: jeden jest w Cork, 2óch w Athlone a ja obecnie zamieszkuje sobie w Co. Kildare. Najczęściej spotykamy się w Athlone - albo u Crimsonera (vel Tomek ) albo w klubie Valhalla. Dziś np złoiłem skurę Wojtkowi (Wood Elves) i oberwałem lekko od Tomka (O'n'G)
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...
'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'
'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'
Ave!
Ja z kolei jestem w Dublinie. Jakby co do dyspozycji z zielonymi lub bestyjkami.
Pozdrawiam
Ja z kolei jestem w Dublinie. Jakby co do dyspozycji z zielonymi lub bestyjkami.
Pozdrawiam
Serwus!
Użyje takiej kulinarnej metafory i powiem: odgrzeje tego kotlecika trochę ...
Dalej spotykacie się w Athlone ? Macie jakiś namiar na klub Valhalla, jeśli wciąż dam się pojawiacie z figurkami ?
Pzdr: B
Użyje takiej kulinarnej metafory i powiem: odgrzeje tego kotlecika trochę ...
Dalej spotykacie się w Athlone ? Macie jakiś namiar na klub Valhalla, jeśli wciąż dam się pojawiacie z figurkami ?
Pzdr: B
Serwus!
Wybiera się ktoś z was na King of the Gnoblars 2011 (19-20.03) do Cork ? Link do tematu z regulaminem itp.>tutaj<.
.B
Wybiera się ktoś z was na King of the Gnoblars 2011 (19-20.03) do Cork ? Link do tematu z regulaminem itp.>tutaj<.
.B