Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków
Moderator: Ziemko

Może kogoś to zaciekawi.
wlasnie o te coldy mi chodzi ]:-> zawaliste sa a lizardy na nich wygladaly by o niebo lepiej niz teraz no i wiadomo ze lepiej od delfowZiMny pisze:Zdziwię się jak nowe cold-ony NIE będą takie same jak u nowych DE.no i czekamy na nowe cold ony ]:->
W końcu wam je podbieramy
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Odnośnie kondonów to osobiście wątpię. Pamiętajmy że są juz ich plastykowe modele, miałem je w rękach i sklejał. Dla mnie są mocno wypaśne i full bitsów jest w nich.
GW przechodzi przede wszystkim na plastyk, tak więc byłoby świetnie gdyby jeszcze salki zostały podmienione...
GW przechodzi przede wszystkim na plastyk, tak więc byłoby świetnie gdyby jeszcze salki zostały podmienione...
Zadowoleni z nowych CO?This stolen from another forum...only a couple new bits of info:
The sound system was lousy & they went throuh the photos way too fast
highlights photos:
porcupine lizards=salamander type new rare unit
new steggie has super huge multi fire high strength big blowguns seems nice
New mounts for the old CO riders they looked like Delf mounts
had many new poses for each new units
had each of the new characters nice looking
Carnisaur remains unit mount or character
BSB incredible
many others post photos if possible
So, new Cold Ones, and possibly a new Steg weapon system. Plus a micro-description of the Razordon. Grain of salt, as usual, but I am sure we'll get more info from the preview soon enough.

To mnie zniszczyłonew steggie has super huge multi fire high strength big blowguns seems nice

- Hybrydzioch
- Wałkarz
Lasti nie doczytałeś do końca
I was at the Baltimore Grand Tournament, and saw the presentation.
There's not really new cold-ones, the basic cold one rider box set stays the same, there was 1 new character I believe that had a new cold one, it seemed to be modeled after the current ones in the range, just with some more armor/doo-dads hanging from it.
They had a few pics of the stegadon including all the options, one being the crossbow, one being a mount for character with 2 very large blow pipes, and another which was the engine of the gods. They also showed a different option for the steg's head.
There were pics of the new terradons, the riders stay the same, but the terradons themselves are pretty cool. They showed the special character terradon rider Tik'takto--again modeled after the others, just with a few things that set him apart like trophies/armor/whatnot
Chak'ax, Eternity Warden (Temple Guard Special Character) was really cool, as were the new temple guard.
They confirmed that Kroxigors will again become part of skink units.
Doesn't seem that there will be anything having to do with Horned one riders, or at least they didn't mention them at all.
no jak nie w lutym to cold ony wyjda troche puzniej bo tak czy tak jak juz maja nowe modele wierzchowcow to je na 100% wykorzystaja tez w lizardach
bo tak szczerze to szkoda mi d elfy kupowac dla samych cold onow jak powinni byc tacy sami lizardowi i nic nie by trzeba kombinowac
bo tak szczerze to szkoda mi d elfy kupowac dla samych cold onow jak powinni byc tacy sami lizardowi i nic nie by trzeba kombinowac
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
NIE.Ziomek pisze:czyli kroxigony będą metalowe??
co do CO nei sadze zeby wyszly nowe, sa zbyt drobne, a saurusy zbyt masywne, zeby to proporcjonalnie wygladalo. poza tym obecne nie sa najgorsze

paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
O kurwości ale miazga
Wszystko jest ZAJEBISTE. Masakra!
Stegadon miazdzy dupe i ownuje cyce
No a w tle spec bohow mamy ramki z TG

Wszystko jest ZAJEBISTE. Masakra!
Stegadon miazdzy dupe i ownuje cyce

No a w tle spec bohow mamy ramki z TG

Ostatnio zmieniony 18 lis 2008, o 17:41 przez Lasti, łącznie zmieniany 2 razy.