Witam.
Mam zamiar się wybrać na turniej mikołajkowy , który odbędzie się 6 Grudnia w Warszawie. Ze względu na wspaniałe położenie i rozgrywanie turnieju w sobotę postanowiłem się z głosić. Stąd bierze się problem , nie mam wystarczającej ilości figurek. Dlatego bardzo was by prosił abyście doradzili mi co mam dokupić przez najbliższe parę dni. Na razie moje figurki to :
20 Korsarzy
20 Kuszników
5 Black Guardów
1 Asasyn
1 Sorcerka
1 War Hydra
5 Cold One Knights
5 Harpies
5 Włoczników DE
Co mam w najbliższej kolejności dokupić by jakąś sensowną rozpę zrobić , rozpiskę sam sobie ułożę , ale moglibyście mi doradzić. Co byście dokupili z dostępnymi 500 zł. Co należy teraz kupić ??
Pozdrawiam i z góry dziękuje.
DE na turniej mikołajkowy
Dokup sobie przynajmniej 2 bolce, może jeszcze jedną piątkę harpii, 5-10 black guardów, masterów na cold onach i pieszych i jak ci zostanie to możesz jeszcze rydwan. Patrzyłem na cytadeli i 500zł ci spokojnie wystarczy. Z takimi figsami będziesz mógł nawet zagrać na 2000+ może z małymi proksami
1)jak chcesz kolesia na Manti to sobie go najperiw kup ;P
2) Shade sie napewno przydadzą
3) haprie ( w dowolnej ilosci im wiecej tym lepiej)
4) BG/CoK/CoC
5) RBT to juz na 2k.
2) Shade sie napewno przydadzą
3) haprie ( w dowolnej ilosci im wiecej tym lepiej)
4) BG/CoK/CoC
5) RBT to juz na 2k.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...