true, po prostu niektótzy mają zbyt male mózgi, aby rozróznić życie od warhammeraMortipher pisze:dobra ponieważ jestem ojcem tego tematu to pobawię się trochę w moda. Proszę skończyć offtopy bo to do niczego nie prowadzi przypominam niniejszym iż w temacie tym rozstrzygamy sprawy dotyczące malowania a nie domniemanej pedalskości. Zresztą te wypowiedzi są hmmm denne? Co znaczy pedalskie? Oznaczać to ma, iż osoby kolekcjonujące tę armię to pedały czy następuje tutaj przeniesienie cech typowo ludzkich na małe metalowe odlewy? No możliwa jest też trzecia opcja, iż wąski zakres słownictwa i nieszerokie horyzonty myślowe a co za tym idzie niemożność dokonania bardziej złożonej konstrukcji słownej powodują, iż piszący zmuszony jest do przyjęcia stylu lapidarnego, prostego a w tym przypadku wręcz prostackiego. Nie będę się wypowiadał co ja osobiście sadzę na ten temat bo oznaczałoby to iż dałem się wciągnąć w tą bzdurną dyskusję. Dlatego zakończmy już te rozważania.
są już skończeni z podstawkami (bez banera jeszcze bo nie mam pomysłu) może jutro pstryknę fotki to wrzucę calą 12
na koniec prośba co znaczy TT
co mi się ejszcze nasunelo, to moze być troszke popracowal nad klejnocikami? Bo nie mają glębi, są plaskie. Lekko poprawione i figsy będa super
A table top w dzisiejszych czasach to bardzo pozytywne określenie dla figurki, szczególnie jak jest jeszcze dobry tt.