Turniej Mikołajkowy
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Myśle że wpadne, bo format mi odpowiada, ograniczenina jak na razie dają rade. Lecz poczekam troche ze zgłoszeniem, bo widze że zasady troszke się zmieniają a so turnieju jeszcze sporo czasu.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
BK??Manfred pisze:ja będe potrzebował pożyczyć 7 BK bo nie zdąże wszystkich skonwertować. chyba że moge imperialnych wystawić jako część oddziału BK
Benzyna się w czołgach skończyła??
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ale daliście zasady do tych demonów
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
W takim razie jeśli już nie ma żadnych zastrzeżeń, co do zasad, to ogłaszam, że żadnych zmian już w nich nie będzie.
Możliwa jest tylko zmiana stołów na 48/48 przy niespodziewanie dużej frekwencji. Zachęcam do wcześniejszego przysyłania rozpisek. Mniej sprawdzania przed samym turniejem.
Możliwa jest tylko zmiana stołów na 48/48 przy niespodziewanie dużej frekwencji. Zachęcam do wcześniejszego przysyłania rozpisek. Mniej sprawdzania przed samym turniejem.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Lepiej by było jakby stoły jednak były pewne, bo ma to różnice przy wymyślaniu rozpiski.
a co do wymyślania, to nie jest tak, że się nie da, ale gra polegająca na posuwaniu się wielkimi klocami demonów do przodu jest po prostu nudna i mało osób ma tyle modeli...
a co do wymyślania, to nie jest tak, że się nie da, ale gra polegająca na posuwaniu się wielkimi klocami demonów do przodu jest po prostu nudna i mało osób ma tyle modeli...
- swieta_barbara
- habydysz
Nie zgodze sie odnosnie BP.
Zreszta chlopaki sfinalizowali juz regulamin, wiec STFU.
Zreszta chlopaki sfinalizowali juz regulamin, wiec STFU.
Ja jestem chętny. Gram O&G jbc. Wsio zależy czy uda mi się dozbierać kilka figurek.
Mam pytanie: Czy dopuszczalne jest by w oddziale orków z tarczami (25 sztuk) trafiło się np. 4 orków ze spearami i 4 z 2xhw? Jak kompletowałem oddziały wychodziłem z założenia, że orki to jednak urocza hołota, która nie przykłada aż takiej wagi do jednolitego uzbrojenia.
Po prostu nie wiem czy mam je konwertować na bardziej kulturalna wersję.
Mam pytanie: Czy dopuszczalne jest by w oddziale orków z tarczami (25 sztuk) trafiło się np. 4 orków ze spearami i 4 z 2xhw? Jak kompletowałem oddziały wychodziłem z założenia, że orki to jednak urocza hołota, która nie przykłada aż takiej wagi do jednolitego uzbrojenia.
Po prostu nie wiem czy mam je konwertować na bardziej kulturalna wersję.
Panowie (i Panie) Z Kultu, Bastionu, Earthshakera, Jeźdźców Hardkoru, Inkwizytora, Pmiechówka i innych klubów oraz niezrzeszeni, bądźcie ludźmi, nie idźcie tą drogą! Zgłaszajcie się!
Co prawda jeszcze ponad tydzień do zgłoszeniowego deadlineu, ale wolelibyśmy wcześniej wiedzieć, co i jak.
Co prawda jeszcze ponad tydzień do zgłoszeniowego deadlineu, ale wolelibyśmy wcześniej wiedzieć, co i jak.