Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków
Moderator: Ziemko
-
- Mudżahedin
Stedzio
Stedzio bedzie sie nadawał do moich ogrów za rhinoxa bedzie robić :D
Niebardzo pasuje na rhinoxa
Zreszta nie bezszczesc takiego modelu dla jakiegos brudnego rhinoxa dla jeszcze brudniejszego jezdzca
Zreszta nie bezszczesc takiego modelu dla jakiegos brudnego rhinoxa dla jeszcze brudniejszego jezdzca
wow miazga chociaz BSB spodziewalem sie wiekszego szoku... steg juz jest moj, akurat mam 18-nastke w lutym to wiem co sobie zazycze ;D razordony nie powiem zawiodlem sie, liczylem na cos zupelnie nowego, a tu dokleje moim salkom pare kolcow i beda razordony :/ ogolnie to nie ma duzo nowosci, ale czekam an zasady
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
nie no wypas cos czuje ze w lutym mi pojdzie troche kasy
tylko problem tego stegadona to transport!!!!! przeciez to jest wielkie i ma odstajace sztandarki ktore jak sadze beda sie radosnie lamac
tylko problem tego stegadona to transport!!!!! przeciez to jest wielkie i ma odstajace sztandarki ktore jak sadze beda sie radosnie lamac
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
od czego są wypraski...?max pisze:nie no wypas cos czuje ze w lutym mi pojdzie troche kasy
edit: myśłałem że chodzi o przesyłke
Ostatnio zmieniony 19 lis 2008, o 15:13 przez mroziak, łącznie zmieniany 1 raz.
Co masz na mysli mroziak?
A zeby stega trzymac w wypraskach, i na kazda bitwe go skladac tak?
A zeby stega trzymac w wypraskach, i na kazda bitwe go skladac tak?
@Jasif- no co ty razordony sa w pytke drapiezne (te ich mordercze paszcze i maczugo-jebne ogony) a juz napewno w kur3e lepsze niz kroxy"psie ryje" i teradony (mix kangura ved. terkiem).razordony nie powiem zawiodlem sie, liczylem na cos zupelnie nowego, a tu dokleje moim salkom pare kolcow i beda razordony :/
wez sie lepiej przyjzyj sa naprawde duzo lepsze niz salki obu edycji.
pozdro
ps Bedziesz Jasif na pga czy w katowickim bardzie w ta sobote?
Mam nadzieje ze Stega tam władują
Uaaa:D oj posypie się moja stabilność finansowa w 1 kwartale Przydało by się jednak lepsze zdjęcie BSB- z tej perspektywy wygląda jakby miał nieco za dużo rzeczy na patyku.
A tak btw. nie widze w wyprasce stedzia owych dużych blowpipe-ów które przewinęły się w którychś tam plotkach-trochę szkoda.
A tak btw. nie widze w wyprasce stedzia owych dużych blowpipe-ów które przewinęły się w którychś tam plotkach-trochę szkoda.
- Hybrydzioch
- Wałkarz
Zgaduję
10 - nowych templi
16 - saurich
stedzio
no i skinki bo to zawsze przydatne
Na pewno nie będzie cold ones bo skoro ma być podobno w późniejszym teminie heros na nowej jaszczurce to mogą wyjść i nowe coldy. W najgorszym przypadku zamienią tylko coldy na temple guards a reszta pozostanie bez zmian.
10 - nowych templi
16 - saurich
stedzio
no i skinki bo to zawsze przydatne
Na pewno nie będzie cold ones bo skoro ma być podobno w późniejszym teminie heros na nowej jaszczurce to mogą wyjść i nowe coldy. W najgorszym przypadku zamienią tylko coldy na temple guards a reszta pozostanie bez zmian.
Popatrzmy na ta fotke:A tak btw. nie widze w wyprasce stedzia owych dużych blowpipe-ów które przewinęły się w którychś tam plotkach-trochę szkoda.
Zauwazcie ze u gory wypraska obcieta jest przez szybe... Moze w tej "ucietej" czesci wypraski sa nasze brakujace czesci?
Tak jak psiaczylem na kroxy to powiem , ze te pomalowane wygladaja jak mix 5 z 6 edycja i wygladaja calkiem fajnie , musze zobaczyc jakies lepsze foty... Bohaterowie troche przesadzeni ,ale i tak powiem szczerze - miazga Razordon - te kolce za dlugie mu dali i wyglada rzeczywiscie jak salka z kolcami. Tak czy siak figurki 7edycyjne bardziej do mnie przemawiaja niz 6tu poki co. Koniec przyjemnosci dla oka , dawac zasady , podrecznik WoC byl z 2 miesiace wczesniej juz na kompach wiekszosci graczy dawac mu tu lizardmenski
Nie wiem jak wy, ale a tam gdzieś widzę jakąś wielką balistę w tej wyprasce - w ogóle stedzio jest nieeeeesamowity, tylko teraz zasady by się przydały, napraawdę
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
Dobra, balista to jedno ale systemu niszczycielskich plujek Gaussa nie widac.