kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
na te zasady ma przejebaną. Wampirami nie byłem w stanie nic urwać, 2 maski w plecy.Shino pisze:nie zdradze czym on bedzie gral ale ma przejebana rozpeCorvus Albus pisze:Czym na PGA będziesz grać ostatecznie?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
a co w tym dziwnego?Morrok pisze:na te zasady ma przejebaną. Wampirami nie byłem w stanie nic urwać, 2 maski w plecy.Shino pisze:nie zdradze czym on bedzie gral ale ma przejebana rozpeCorvus Albus pisze:Czym na PGA będziesz grać ostatecznie?
Może to przez to, że szarżująca 10 BK z barrowsem zatrzymuje się na skorpione, ktory ich sypie potem