Kalcior Painting (2xFiller 23.02.2011)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
prawda jest taka ze widzialem ludzi ktorzy w 6miechow zrobili taki progress ze szok wiec 6miesiecy 6ciu miesiacom nie rowne nie ma co tak oceniac malowania. malowanie jest dobre jak na ladny tt nie ma sensu dopieszczac tego co masz jak napisalem. jedynie uwaga blessa powinna byc wzieta pod uwage ciemne washe na metaliki zeby je wycieniowac choc imo takie mega jasne tez maja swoj klimat i wygladaja ok. mnie zlewający sie piasek wogole nie razi wrecz przeciwnie domyka mi ladnie kompozycje i tego elementu bym nie dotykal zeby niechcacy nie wyskoczyc z tonacji kolorystycznej ktora masz ladnie zachowaną. czekam na reszte figurek
Pozdrawiam
Pozdrawiam
W sobotę miałem przyjemność dotknąć i przyjrzeć się z bliska rydwanowi... zdjęcie po prostu było najwyraźniej źle naświetlone, piasek wcale nie zlewa się ze zwierzętami, wyraźnie widać różnice w kolorach. Topory, a dokładniej, metal - są wycieniowane z niebieskiego inka przechodzą poprzez chainmaila do mithrill silver.
ja mam tylko jedną maluśką uwagę - włosy. Wszyscy łucznicy mają taki sam odcień blondu, nawet jak na elfy to przesadzone. druga sprawa; górny bolec, lewy obsługant, jego włosy wyglądają jak jakaś narośl.
resta klimat.
resta klimat.
Twarze i włosy jak dla mnie niedopracowane i jakieś totalnie blade i na dodatek praktycznie tym samym kolorem zrobione zlewa się to niestety w jedno i psuje trochę świetnie pomalowaną resztę. Świetnie pomalowane kamienie (te "szlachetne")!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
najbardziej mi sie miecz podoba i zmyślna podstawka
No jeszcze wczoraj, ten mag walczył ze mną w sojuszu... nie miał wtedy głowy, a czarami nieźle sypał, nawet zatłukł czempiona oddziału blackorków w pojedynku Niestety nie dożył końca bitwy.
Ale już wczoraj wiedziałem, że figurka ostatecznie będzie pięknie wyglądać
Ale już wczoraj wiedziałem, że figurka ostatecznie będzie pięknie wyglądać
Świetna figurka. Popracuj tylko trochę nad zdjęciami bo lekko ciemne.
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
Na magu bardzo fanie wyszedł płaszczyk niebieski
Wszystko fajno, schludnie i czysto.
Taka kolorystyka mimo, iż GW pasuje, bynajmniej mnie się podoba ;]
Taka kolorystyka mimo, iż GW pasuje, bynajmniej mnie się podoba ;]