zimne dranie...

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PoNuRy
Mudżahedin

zimne dranie...

Post autor: PoNuRy »

Witam! dawno nic nie zamieszczałem, zbliza sie matura i obrona pracy dyplomowej wiec czasu jest mało:P po trzech latach grania Bretonią doszedłem do wniosku ze trzeba zaczac grac jakąs armią która ma wiecej mozliwosci taktycznych niz breta:P wiec wybór padł na DE, które juz od dawna mnie kreciły, a do tego nowe figsy mnie oczarowały :wink: Niestety jakies spaczenie po Bretoni mam i zbieranie armii zaczełem od kawalerii:P

chwilowo zamieszczam 3 jaszczurki tylko dwie juz w podkłądzie czekaja na mnie, co do jeźdźców nie mam jeszcez pomysłu co do koloru ich pancerzy:P ogólnie zamierzam aby moje DE miały barwy takie jak okładka do AB

pierwsze moje spostzrezenia są takie ze modele są pierwsza klasa, jedyny problem to to ze figurki są dosc wydłuzone co do osi długosci podstawki, przez co problem jest aby jaszczurki były ustawione w szeregu.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

spoko wyszli ale ja bym jeszcze troche luski rozjasnil takimi punkcikami hightlightingu ]:-> bedzie mocniejszy kontrast no i najwazniejsze luski beda sie od siebie wyrozniac moze jakis gobo green z zoltym by pomogl
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Andy
Chuck Norris

Post autor: Andy »

ponury jak zwykle figsy wypaśne. Jak zwykle podstawki h... we :P

Mi tam osobiście sie nie podoba błyszcząca powierzchnia niby wody. Jakoś kontrastuje z reszta.
Ale koldy klasa !

Awatar użytkownika
Bosch
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Bosch »

Podstawki fajne, tylko te boki trzeba by jakoś zamalować. A coldy dobre.

Awatar użytkownika
Emilianek
Chuck Norris

Post autor: Emilianek »

Mi się tam podstawki podobają. Możesz napisać, jak to robisz?

Awatar użytkownika
Archaon
Mudżahedin

Post autor: Archaon »

Wg mnie troszkę niedopracowane są języki. Lekkie pociągnięcie bielą od góry dało by dobry efekt. No i można by je błyszczącym lakierem pociągnąć by wyglądały jak wilgotne.
Poza tym wyglądają świetnie- no może na podstawkach troszkę trzcinki by sie przydało

Awatar użytkownika
Katesh
Wałkarz

Post autor: Katesh »

powiem ała... wypas... damn za stary jestem i do tego poziomu nie dojdę już heh

ODPOWIEDZ