Mam (Anty)TALENT :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Corvus Albus
- Kretozord
Mam (Anty)TALENT :)
No dobra czas na moją pierwszą figurkę (w życiu) :> Pierwszą, ale nie ostatnią Hydrę mało precyzyjnie malowana, ale kolejne figurki będą bardziej starannie wykonane. Biorąc pod uwagę brak zdolności plastyczno - manualnych jest i tak sukcesem. Poza tym wole bazgrać niż oddawać armie malarzowi chociaż będzie w 100 % moja :>:
W niektórych miejscach jest właśnie poprawiane malowanie (tam gdzie odprysneła farba, zęby itp.). Nie mam jeszcze pojęcia o cieniowaniu, więc bok hydry wygląda jak wygląda. To są moje pierwsze kroki. Jak na pierwszą poczwarę jestem zadowolony , a brat nie może już słuchać jak się nią zachwycam :>
PS. mam problem z nakładaniem bleach bone. Iczy górne kolce pociemnić jak pazury?
W niektórych miejscach jest właśnie poprawiane malowanie (tam gdzie odprysneła farba, zęby itp.). Nie mam jeszcze pojęcia o cieniowaniu, więc bok hydry wygląda jak wygląda. To są moje pierwsze kroki. Jak na pierwszą poczwarę jestem zadowolony , a brat nie może już słuchać jak się nią zachwycam :>
PS. mam problem z nakładaniem bleach bone. Iczy górne kolce pociemnić jak pazury?
- Corvus Albus
- Kretozord
Są świecące tylko fotka za jasna :>
- Corvus Albus
- Kretozord
Tło postaram się dać nowe tamto zdjęcie było robione o 4 nad ranem. Jakoś ta hydra nie dawała mi spokoju i o 2 w nocy musiałem się nią zająć Druga hydra będzie w brązowych barwach, bynajmniej taki plan.
- Corvus Albus
- Kretozord
Co kraj to obyczaj byłem ograniczony przez małą ilość farb.
- Corvus Albus
- Kretozord
Tak, już jest poprawione ;p tak jak pisałem w pierwszym poście wszelkie niedociągniecia zostały poddane poprawce :>, może jak mi się uda wkleję zdjęcie z lepszym tłem, chociaż chcę poczekać aż pomaluje poganiaczy
- Corvus Albus
- Kretozord
- Rak Skorpion
- Pseudoklimaciarz
ujdzie w tłumie
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
narazie standard, wrzuć jak pomalujesz,co do hydry to niepodobają mi się zęby(czysta biel), ogólnie ujdzie
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..