sam jestes tłusty.wg.mnie bardzo porzadnie pomalowane,tylko,no fakt,te babelki biedne,walkowane...Michał Archanioł pisze:jak dla mnie tłuste
Stary świat umiera
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
nowe washe bardzo fajne, polecam, tu ich używałem, co do wyswigu - jest, albo jako mięso armatnie bez tarcz, tylko hw albo gw, albo i tu mam pomysł żeby można było ich także z tarczami używać - wiercić na opaskach małe dziurki w które będę wkładał tarcze na pinach gdy będą potrzebne, da radę? jest tu ktoś bardziej doświadczony w takich sprawach? a może macie inny pomysł?
- Offspringman
- Kretozord
ja moim kusznikom DE przylepiłem tarcze na plecach. jak do tej pory nikt się nie przyczepił. moze i mają tarczę, ale nie muszą używać
Woooow
I kto mówił, że nowe psy są brzydkie?
Dobre malowanie wystarczy, chociaż troche jednak przekombinowane są trochę modele
Aha, i na tym niebieskim na podstawce pewnie jeszcze lakier będzie? Narazie to to wygląda dość słabo
I kto mówił, że nowe psy są brzydkie?
Dobre malowanie wystarczy, chociaż troche jednak przekombinowane są trochę modele
Aha, i na tym niebieskim na podstawce pewnie jeszcze lakier będzie? Narazie to to wygląda dość słabo
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
- Shakin' Dudi
- Masakrator
całą armię powinniście zobaczyć na masterze w Łodzi...o ile Czopek da rade ją domalować .
Mam zawalisty pomysł, zrobi się tace pod całą armię w tych klimatach! Co ty na to? Łatwiej bedzie to wszystko przenosić.
Mam zawalisty pomysł, zrobi się tace pod całą armię w tych klimatach! Co ty na to? Łatwiej bedzie to wszystko przenosić.
Arantir pisze:Powiem tyle: pieski są przednie! Czopek czy w zestawie piesków jest możliwość żeby żaden się nie powtarzał po złożeniu?
są bardzo podobne tak czy siak, ja je greenstuffem poprawiałem(wielkie szczeliny na grzbietach)
rogi chyba się powtarzają(5par czy jakoś tak) i ogony ale i tak są fajne
- Shakin' Dudi
- Masakrator
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=13279&start=80
temat turnieju w Łodzi
duzo figurek i bardzo mało czasu boje się, że Czopek nie da rady.
temat turnieju w Łodzi
duzo figurek i bardzo mało czasu boje się, że Czopek nie da rady.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
no i dobra...następny oddział dzisiaj ma być!