takie dziwne empire
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
a no wlasnie zapomnialem dodac ze to cyryllo mi pomogl w wyborze armii i jestem mu bardzo za to wdzieczny i przed nim jeszcze wiele trudnych chwil bo bedzie mnie uczyl grac:D takze wielkie dzieki;)
a poki co jedyne czego mi trzeba to troche wolnego czasu na malowanie tego:P o konwertowaniu juz nie wspominajac..
a poki co jedyne czego mi trzeba to troche wolnego czasu na malowanie tego:P o konwertowaniu juz nie wspominajac..
Ziściło się:
W dzisiejszych czasach wystarczy kupić washe, by ludzie robili "woow" na forach
Żartuję oczywiście, na Twoje pomysły typu zdzieranie farby albo te triki z korozją na lufach mało osób by się odważyło, a wygląda to świetnie.
mimo wszystko brawa, i pamiętaj, czekamy na tych ryców
W dzisiejszych czasach wystarczy kupić washe, by ludzie robili "woow" na forach
Żartuję oczywiście, na Twoje pomysły typu zdzieranie farby albo te triki z korozją na lufach mało osób by się odważyło, a wygląda to świetnie.
mimo wszystko brawa, i pamiętaj, czekamy na tych ryców
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
Co to znaczy, jeśli mógłbym zapytać, bom ciekaw?Robacek pisze: na to maskol turkus z washami i zdzieranie maskolu
pzd
Witam,
Nie wiem jak bardzo nastawiasz się na utrzymanie klimatu Empire u tych jeźdźców, ale na przedzie bardingu zaprezentowanego konia widzę chyba gwiazdę ośmioramienną - symbol chaosu niepodzielnego. Warto może jeszcze pomyśleć nad jej usunięciem, póki nie pomalowana. No chyba, że Ci nie przeszkadzają takie detale.
Pozdrawiam
-ism
Nie wiem jak bardzo nastawiasz się na utrzymanie klimatu Empire u tych jeźdźców, ale na przedzie bardingu zaprezentowanego konia widzę chyba gwiazdę ośmioramienną - symbol chaosu niepodzielnego. Warto może jeszcze pomyśleć nad jej usunięciem, póki nie pomalowana. No chyba, że Ci nie przeszkadzają takie detale.
Pozdrawiam
-ism