takie dziwne empire

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

gdybym mógł sponsorować Twoje 'wyczyny' na pewno to robiłbym bo plana na armie widząc po tych kilku fotkach masz naprawdę porządnego i z ogromną niecierpliwością czekam na kolejne odsłony... jest oryginalnie, jest profesjonalnie i dostajesz ode mnie najwyższe noty...

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

a no wlasnie zapomnialem dodac ze to cyryllo mi pomogl w wyborze armii i jestem mu bardzo za to wdzieczny i przed nim jeszcze wiele trudnych chwil bo bedzie mnie uczyl grac:D takze wielkie dzieki;)

a poki co jedyne czego mi trzeba to troche wolnego czasu na malowanie tego:P o konwertowaniu juz nie wspominajac..

Awatar użytkownika
Toni
Wodzirej

Post autor: Toni »

Jak to? Jesteś 100% początkującym?

:shock:
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

jesli chodzi o zasady wfb to wiem ze jest faza ruchu magii strzelania i walki a i ze na poczatku sie deklaruje szarze;) dlatego tez wybralem taka opcje u empire w ktore jakos specjalnie myslec nie trzeba tylko rzuca sie koscmi od strzelania;]

Awatar użytkownika
Toni
Wodzirej

Post autor: Toni »

Ziściło się:

W dzisiejszych czasach wystarczy kupić washe, by ludzie robili "woow" na forach :D

Żartuję oczywiście, na Twoje pomysły typu zdzieranie farby albo te triki z korozją na lufach mało osób by się odważyło, a wygląda to świetnie.

mimo wszystko brawa, i pamiętaj, czekamy na tych ryców :wink:
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?

cyryllo
Mudżahedin

Post autor: cyryllo »

to że jest początkujący nie znaczy że maluje od wczoraj ;)

Awatar użytkownika
Marko
Mudżahedin

Post autor: Marko »

Robacek pisze: na to maskol turkus z washami i zdzieranie maskolu
Co to znaczy, jeśli mógłbym zapytać, bom ciekaw?

pzd

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

-racja nie maluje od 2 dni

-maskol to taka guma/klej ktory naklada sie na pomalowana powierzchnie potem sie na tym maluje i na koncu sie go zdziera i mamy zadrapania. do kupienia w modelarskich za kilka zl.

Krzysztov
Wałkarz

Post autor: Krzysztov »

nie wstawiaj wiecej fotek,bo wywale swoje figsy przez okno,brzydali jednych...a tak na powaznie to malowanie supcio,szczegolnie armatka;)

Awatar użytkownika
Szczep
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Szczep »

Nie gadaj tylko maluj i pokaż jazde.

i jeszcze pytanie od nooba jakie farby dały ten kolor drewna na "podwoziu" armaty.

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

bardzo standardowe;) scorched brown i dark flesh.

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Toni pisze:Jak to? Jesteś 100% początkującym?

:shock:
o LOL

Awatar użytkownika
ismael
Wodzirej

Post autor: ismael »

Witam,

Nie wiem jak bardzo nastawiasz się na utrzymanie klimatu Empire u tych jeźdźców, ale na przedzie bardingu zaprezentowanego konia widzę chyba gwiazdę ośmioramienną - symbol chaosu niepodzielnego. Warto może jeszcze pomyśleć nad jej usunięciem, póki nie pomalowana. No chyba, że Ci nie przeszkadzają takie detale.

Pozdrawiam
-ism

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

kurcze ja tam zadnej gwiazdy nie widze chyba ze chodzi o te strzalki na calym bardingu bo poza tym symbole usuniete chyba..;]

Awatar użytkownika
ismael
Wodzirej

Post autor: ismael »

Tak, chodzi o te "strzałki" - to właśnie przycięta / niekompletna gwiazda chaosu.

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

nie bacz na marudzenia przelotnie oglądających Twoją wzrastającą galerię tylko zapodaj coś nowego bo już czekam i czekam i nic :wink:

ODPOWIEDZ