WE PGA

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

DolmiR pisze:Po PGA powiem tylko, że rozpa sprawdzona w 200 %.
Dokładnie! Mdłości miałeś racje, spite z magicznymi atakami nie przydałby się... Dlatego go nie miałem. ;)
Za to rozpa dała zabójczo radę, parę zmian przed PGA wprowadziłem i jestem mega zadowolony. :) Gdybym umiał tym lepiej zagrać to pewnie byłbym wyżej, a tak musze się zadowolić 1/3 miejscem w stawce. :P

Pozdro ;)

Awatar użytkownika
mdłości
Chuck Norris

Post autor: mdłości »

No to chłopaki, gratulacje za udany występ. Myślę, ze możesz Piotras pokazać w tym temacie ostateczna wersję rozpiski, która się tak dobrze sprawdziła. Możesz?

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Highborn @ 242 Pts
General; Great Weapon; Longbow; Light Armour; Shield
Stone of the Crystal Mere
Hail of Doom Arrow
Annoyance of Netlings

Noble @ 115 Pts
Battle Standard
War Banner

Spellsinger @ 140 Pts
Magic Level 1; Lore of Athel Loren; Longbow
Dispel Scroll
Dispel Scroll

Spellsinger @ 140 Pts
Magic Level 1; Lore of Athel Loren; Longbow
Dispel Scroll
Dispel Scroll

10 Glade Guard @ 120 Pts
10 Glade Guard @ 120 Pts
10 Glade Guard @ 120 Pts
10 Glade Guard @ 120 Pts

8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts

5 Glade Riders @ 129 Pts
Musician

5 Wild Riders @ 148 Pts
Standard; Musician

5 Wild Riders @ 148 Pts
Standard; Musician

7+1 Wardancers @ 165 Pts
Musician
Bladesinger

4+1 Waywatchers @ 128 Pts
Shadow Sentinel

1 Treeman @ 285 Pts

Casting Pool: 4
Dispel Pool: 4
Models in Army: 89
Total Army Cost: 2312

Generalnie tą rozpą wtłukłem masakrę Kołkowi :D (rozpa na 13 i 15 psach + masa śmieci i magia). Z DE przegrałem minimalnie 11:9, dostałem od Duke'a 13:7 oraz zremisowałem z Dębkiem. Aha i jeszcze z innymi demonami dostałem 12:8 bodajże.
Ciężko było jak cholera, szczegolnie że byłem chory. Ale rozpa jest genialna i daje super radę. :)

Pozdro

Awatar użytkownika
mdłości
Chuck Norris

Post autor: mdłości »

waye coś zrobili?

Halun
Mudżahedin

Post autor: Halun »

Rozpa bardzo fajna i gratuluję dobrego miejsca ale tak z ciekawości zapytam- gdzie trzymałeś herosów? Wszystkich w tych jedynych Wardancerach?

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Haldir pisze:Rozpa bardzo fajna i gratuluję dobrego miejsca ale tak z ciekawości zapytam- gdzie trzymałeś herosów? Wszystkich w tych jedynych Wardancerach?
Do tancerek idzie bsb z lordem.
Magowie mają 4 oddziały łuków, a w bitwie z bretką np. solo później biegali. :)

Waye? Masakryczne się sprawdzili. Z bretką zabili stubborniarza i obcieli marsz. Z lizakami zabili biegacza z asv 1+, z darkami chyba nic nie zrobili albo już nie pamietam. A z 2 x DL pięknie strzelali do piesków i zapodawali im KB. :D

Champion IMHO w WW musi być. Ostatnio ustałem brejka na -2, dzięki outnumberowi jak biegacz lizaków zaszarżował, potem doszły driady itp, fear + outnumber na nim i jedziemy dalej. ;)

Czy dobre miejsce. Jak na moje umijętności i tych graczy, z którymi grałem to jestem zadowolony. :)

ODPOWIEDZ