Turniej Mikołajkowy
- Offspringman
- Kretozord
mam 15, ale jak dopuszczą same nogi od zombiaków to 20 spokojnie się znajdzie. przypomnij mi przed turniejem.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
czy w przypadku dow armii
czy moga byc?
imperialni spearmeni jako pikinierz?
dark ridersi jako light cavalery z cora?
mieszanka krasnali ze skull passa jako krasnoludy?
milicja jako dueliści?
rycerze imperialni jako voland ventators?
dopuszczone te dodatkowe przedmioty dla DOw?
czy moga byc?
imperialni spearmeni jako pikinierz?
dark ridersi jako light cavalery z cora?
mieszanka krasnali ze skull passa jako krasnoludy?
milicja jako dueliści?
rycerze imperialni jako voland ventators?
dopuszczone te dodatkowe przedmioty dla DOw?
Z jednej strony fajnie jakby ktoś grał dogs of war na turnieju, z drugiej wygląda na to, że w tej armii mało będzie samych dogsów. Ciężki orzech, no ale myślę, że inni gracze się na nas nie pogniewają jeśli na to się zgodzimy. Chociaż nie ukrywam, że wolałbym żebyś przyjechał z kompletnym imperium (bo chyba tym grasz). Tylko proszę, niech to jakoś wygląda.
Jeśli chodzi o przedmioty i dodatkowe zasady DoW wymienione w BP, to nie są one dopuszczone.
Jeśli chodzi o przedmioty i dodatkowe zasady DoW wymienione w BP, to nie są one dopuszczone.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ale chodzi mi o te z włoskiej kampani co się je zazwyczaj na tury dopuszczało, typu pika z remas czy pistolety saratossy itp.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
same natrzęsienie elfów, elfy do rezerwatu. Jade dogsami bo tak to bym imperium reprezentował.
Chciałem się zapytać o jedną rzecz:
Z tego co mi wiadomo to dobór przeciwników odbywa się przez losowanie tak? Czy jest możliwość ewentualnej zmiany przeciwnika? Pytam się, bo z wieloma armiami jeszcze nie grałem, a np. z DE (sporo ich na turnieju) gram praktycznie co 2 bitwę. Troszkę nie fajnie dla mnie by było stoczyć np. 2 na 3 bitwy z DE.
Z tego co mi wiadomo to dobór przeciwników odbywa się przez losowanie tak? Czy jest możliwość ewentualnej zmiany przeciwnika? Pytam się, bo z wieloma armiami jeszcze nie grałem, a np. z DE (sporo ich na turnieju) gram praktycznie co 2 bitwę. Troszkę nie fajnie dla mnie by było stoczyć np. 2 na 3 bitwy z DE.