Kultowo Drużynowo V
- swieta_barbara
- habydysz
Ma ktos do pozyczenia hydre?
A jesli nie znajde zadnej, moge ja sproksowac wiwerna?
A jesli nie znajde zadnej, moge ja sproksowac wiwerna?
Pytanko i jednocześnie prośba do orgów, sprawa zarówno dotyczy naszego teamu jak i Qbasa i Wiatroofa (nie pytałem się was wcześniej o zdanie chłopaki, ale myślę że to jest jakieś rozwiązanie, najwyżej napiszecie ze wam się nie podoba). Czy gdyby nie udało nam się znaleźć 3 osoby do soboty czy możemy zagrać teamami 2 osobowymi? Wtedy jedna bitwa z 3 byłaby po prostu z góry remisowa, team 3osobowy posyłałby 1 gracza na browarka najwyżej. Czy coć takiego przejdzie? Czy orgowie albo ewentualni przeciwnicy mieliby do takiego rozwiązania jakieś obiekcje? Żeby jak najmniej to wpłyneło na innych pierwszą bitwę moglibyśmy rozegrać ze sobą - znaczy my vs qbas & wiatroof.
juz macie jednego z brakujących zawodników. Podzwońcie po kolegach i może ktoś zagra. Opcja 2osobowego teamu jak dla mnie nie wchodzi w gre, a nawet jesliby miała wejść to na pewno nie na zasadach remisowych tylko gorzej dla tej dwójki.
Pamiętajcie o mailach z ID i rozpami!
Pamiętajcie o mailach z ID i rozpami!
ewentualnie jak nie znajdzie sie ten jeszczed jeden zawodnik i bedzie neiparzyscie to dopuszcze taki team bez jednego zawdnika ale na takich zasadach że przeciwnicy wybierają z pośród siebie jednego zawodnika który pauzuje i on ma 13-7 i oni decydują kto z kim gra wy wtedywybierzecie stoły. Powtarzam jednak że to przejdzie tylko jesli będzie nieparzysta ilośc teamów (a o tym dowiemy się dziś na koniec zgłoszeń)
Spoko Bartys, bez ciśnienia, najwyżej wpadniemy z helionem, zagramy sobie jedną bitewkę towarzysko na boku i spadniemy do domu. Co prawda najfajniej by było jakby Szwentas się odezwał, chyba że wezmę moich TK i będę grał symultanicznie na 2 stołach.
Fisz nie poprawiaj mnie bo ci wyszoruje język mydłem, plewo.

Fisz nie poprawiaj mnie bo ci wyszoruje język mydłem, plewo.

-
- "Nie jestem powergamerem"
czy przejdzie prox 4 trolli, bo mialy przyjsc ale nie doszly do sklepu