Kto pierwszy do wora?! 7 grudnia z Kohorta 1313pkt!!
wisi mi to , zmiany ostateczne zrobione, mission failed po calej linii. ogolnie niezadowolony jestem ale wpasc pograc przyjde.
no dobrze, czyli ostatecznie 0-3 special lub 0-2 special + 0-1 rarka z mozliwoscia dublowania speciali, tak?
bo chcielibysmy potestowac a rozpy trzeba sklejać
bo chcielibysmy potestowac a rozpy trzeba sklejać
i 2x psy...
tak, tak lobby dziala bierzcie co chcecie, pamietajcie tylko o BP.
nastepny turniej mial byc bez wiekszych ograniczen
nastepny turniej mial byc bez wiekszych ograniczen
Gajowy nie denerwuj sie, zrob glosowanie przed masterem co lud chce przeciez to dla ludu turniej
jupi moge swobodnie wziac gorgera
baniak co ty z tymi psami przeciez to cienkie jest. gnoblary to zalatwiaja ... jak narazie moje gnoblary VS psy khorne'a 2:0
baniak co ty z tymi psami przeciez to cienkie jest. gnoblary to zalatwiaja ... jak narazie moje gnoblary VS psy khorne'a 2:0
bo ja gram dla klimatu... a Ty jestes gnoblarowym PG... bede lobbowal wszedze zeby zrobic gnoblary 0-1 !!!
zasady mastera bedzie robil ziemko
@chodak, co do pkt i HE nic sie nie zmienilo od samego poczatku, nie bylo zadnej absolutnie ani jednej zmiany
@chodak, co do pkt i HE nic sie nie zmienilo od samego poczatku, nie bylo zadnej absolutnie ani jednej zmiany
po pierwsze malal to nie doczytales regulaminu poprzedniego bo rozpiska nielegalna ktora podales. albo mam brokula i max 1 wildow albo 2 wildow bez brokula... nic nie trace? no nie wdaje mi sie... w rownym stopniu traca lizaki, skavy, imperium juz o nic nie tracacej bretce nie wspomne...Malal pisze:Zwlaszcza ze 3+3 We wogole nie tknelo za to bolaca cie magia demonow, syrenka i pieski wypadly Twoja rozpiske widze w Ciemno 3x luki 2x driady 2 x wildzi mag alter/bsb tancerze i orzel/brokul?bigpasiak pisze: dajcie na wstrzymanie Panowie i naprawde zacznijcie kombinowanie. za bardzo przyzwyczailiscie sie do "normalnych" ciec czas sprobowac czegos nowego i domyslalismy sie ze beda marudzenia...
po drugie inspirowalem sie Poznankim masterem odnosnie syrenki i drakenszmaty a pieski to doskonale wiesz ze na te pkt 2 to zadne ograniczenie bo na 2k+ tez masz dwa... a rozumiem ze dzialaja tak samo na te pkt?
po trzecie podaj format a ja Tobie Twoja rozpiske DL/ TK...
po czwarte BP dotyka rozne armie w roznym stopniu i jak wiesz magia jest tam cieta a format z 2 herosami wymaga obciecia do odpowiedniego poziomu...
jak masz cos misiaczku do mnie to oficjalnie a nie placz ze nie mozesz czego wystawic i podobne pierdy... zal tyleczek sciskal ze trzeba cos poza standardem pomyslec? szkoda gadac...Jose pisze: brawa dla Malala
Bania pisze: napisał:
Ty mozesz marudzic w Mackach Wojny a my nie mozemy tutaj? Od tego jest forum zeby marudzic...
ale to PASIAK!
poza tym ja w mackach chce odzyskania zasady specjalnej armii a nie zmiany regualminu... ale co ja tam wiem przeciez jestem PASIAKIEM i musze przycinac i ustawiac regulamin pod siebie zeby grac i wygrywac... mierzyc innych wlasna miara to chyba nie najlepszy pomysl...
regulamin byl dobry i powinien byl zostac. az tak strach przed czyms nowym zdominowal Wasze myslenie ze nie chce sie lub po prostu nie mysli sie nad zmianami...
skoro regulamin byl az taki slaby to dlaczego prawie 20 osob sie zglosilo? a na te sporo osob tylko dwie marudza ze cos sie nie podoba... biedne demony ktore nie mogly wystawic flamerow i 2* psow i niby klimaciaz ktory sie jeszcz enie zdecydowal czym zagra ale trzeba ponarzekac na wszelki wypadek... a nuz uda sie wyzebrac zmiane...
gajowy, ziemko zle zrobiliscie ze zmieniliscie regulamin... powinniscie zostawic i zobaczyc czy moze jednak to co zostalo zrobione dziala...
ps. ziemo wiecej zaufania do zmian i ludzi ktorzy je robia...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
jestem monotonny ale ... to na czym stoimy? bo juz mam rozpy na kazda okolicznosc chyba
Zaden ze mnie klimaciarz, gram DL lobbuje na DL... Ty lobbujesz WE na Mackach Wojny i co w tym dziwnego.
-
- Mudżahedin
Dojdzie do tego, ze turnieje zacznie sie wygrywac poprzez lobbowanie na forum... i rozmowy na gg.
tak wogóle to zapiszcie mnie
chciałem przyjechac lizakami ale będe to musiał przemyślec przy tak sprzyjającym regulaminie
no cóż, czy był dobry to się tego nie dowiemyregulamin byl dobry i powinien byl zostac. az tak strach przed czyms nowym zdominowal Wasze myslenie ze nie chce sie lub po prostu nie mysli sie nad zmianami...
popieram( czas znowu zmienic regulamin )gajowy, ziemko zle zrobiliscie ze zmieniliscie regulamin... powinniscie zostawic i zobaczyc czy moze jednak to co zostalo zrobione dziala...