DE a najemnicy
Moderator: Yudokuno
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
- Corvus Albus
- Kretozord
Ja w swojej nowej rozpie wezmę ogry i Mengili tylko czy mi pkt starczy nie wiem
skomentuje to takYudokuno pisze:zboczeniec! I do tego nie zna się na klimacie!Janiszek pisze:4 Irongutsów z war banerem.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Zawsze czarodziejka mogłe przejac kontrole nad słabym umysłem ograów
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Obrzydliwi jesteście. Kompletny brak wyczucia estetyki. Moje piękne elfy na takie okropności patrzeć nie będą, bo im to obniży Ld już w trakcie rozstawiania.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
na pewno irongutsi pasują bardziej niż działo dow które niektórzy elfi(helfowi i delfowi ) biorą by miec s7.
Teraz nie trzeba już brac armat. Od początku 7 edycji, jak znieśli proximity, armata jest zbędna. Nigdy nie interesowało mnie 10S, a prędzej możliwość ustrzelenia maga, biegacza czy ratlinga. A dostęp do 7S w armii mamy, więc szkoda miejsca na działo.
A irongutsów uważam za całkiem ciekawą opcję, szczególnie gdy gra się na balancing patch (w przeciwnym razie dwie hydry rządzą) i jak ich sobie domaluję, to pewnie wystawię na jakimś turnieju. W DE jest dużo potworów, to i dla ogrów się znajdzie miejsce.
A irongutsów uważam za całkiem ciekawą opcję, szczególnie gdy gra się na balancing patch (w przeciwnym razie dwie hydry rządzą) i jak ich sobie domaluję, to pewnie wystawię na jakimś turnieju. W DE jest dużo potworów, to i dla ogrów się znajdzie miejsce.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
ja uważam ze na BP opłaca sie bardzo Leadbecherów w ilości 4 mobilniejsi niż bolce i nie gina od harpi i fasta
Do koszenia piechoty ew zmiekczania kawaleri świetni, ja zaczynam ich testować po tym jak ostatnio z jedenej salwy wyparowało mi 14 whitchek
Imo opcja lepsza niż bolty ale hydrze nie dorównują
Do koszenia piechoty ew zmiekczania kawaleri świetni, ja zaczynam ich testować po tym jak ostatnio z jedenej salwy wyparowało mi 14 whitchek
Imo opcja lepsza niż bolty ale hydrze nie dorównują