Combosy w DE
Moderator: Yudokuno
ale hotek musi być, bez niego ani rusz w mojim mega zabójczym kombie przeciwko magi.
Jednak czy nie lepiej dać wtedy pegaziste?
Ale taki zwierzyniec robi wrażenie, 4 terrory, 4 przypierdzielenia bardzo mocne, jednak jak trace hoteka jest bardzo niemilo, zaś pegazista lepiej się schowa, szczególnie, ze bedzie musial w wielu przypadkach latać za star dragonem, rhinoxem
Jednak czy nie lepiej dać wtedy pegaziste?
Ale taki zwierzyniec robi wrażenie, 4 terrory, 4 przypierdzielenia bardzo mocne, jednak jak trace hoteka jest bardzo niemilo, zaś pegazista lepiej się schowa, szczególnie, ze bedzie musial w wielu przypadkach latać za star dragonem, rhinoxem
Ja myślałem nawet o BSB na Manticorze, ale na małe punkty nie miałem turnieju, by przetestować - ale zobaczy się
Manticora nie jest taka zła i obecnie jako mount pod Mastera jest ciekawym wyborem - choć dotychczas mi punktów nie starczało na nią (albo slotów ). Prędzej czy później wystawię
Manticora nie jest taka zła i obecnie jako mount pod Mastera jest ciekawym wyborem - choć dotychczas mi punktów nie starczało na nią (albo slotów ). Prędzej czy później wystawię
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Ja sie przyzwyczaiłem że daje Hoteka na coldach bo na herosach mam ważniejsze rzeczy,a oddział Coldów zawsze zabieram ze sobą. Opcja z BSB, też daje rade ale Ld 9 do okoła mi bardziej odpowiada.
Jak dla mnie to wydaje się jedna z wredniejszych rzeczy na małe punkty, wiadomo że z czołgiem sobie nie powalczy.
Jak dla mnie to wydaje się jedna z wredniejszych rzeczy na małe punkty, wiadomo że z czołgiem sobie nie powalczy.
Jednak z czołgiem na małe pts. mało co moze ;]
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
też bym chcial dać mastera BSB na mantysi...
jednak no nie da się
czyli co byście preferowali z magic itemów oprócz hoteka na takim gościu?
Zalozenie rozpy podane wyżej, istny monser truck...
Jeszcze przesadzając moze wsadze dragon maga :P
jednak no nie da się
czyli co byście preferowali z magic itemów oprócz hoteka na takim gościu?
Zalozenie rozpy podane wyżej, istny monser truck...
Jeszcze przesadzając moze wsadze dragon maga :P
zazwyczaj czyta się pare ostatnich postów w temacie
i vice versa...H@lfing pisze:Nie bądź za mądry, zadałem proste pytanie, jak nie znasz odpowiedzi to się nie wychylaj
Mam pytanie do wszystkich, jakie wystawiacie ustawienie na Assach, jeśli wogóle ich wystawiacie. Druga rzecz to czy wystawiacie tą opcje z gwiazdkami i man banem. Czy to się wogóle sprawdza?? Ostatnio zacząłem wystawiać dwóch a czasami nawet trzech asów ale nie zawsze dają radę, nie mówię tu o pechu w kościach
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
dlaczego wyłączać poisona? kłuci się to może z KB?Andy pisze:jeżeli K3 ataki + KB to tez jakaś podstawowa toksyna.. by "wyłączyć" poison
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
nie...
ale jak na trafienie rzucisz poisona to nie masz szans zrobić kiling blowa z tego ataku, imo troszke bezsensu...
ale jak na trafienie rzucisz poisona to nie masz szans zrobić kiling blowa z tego ataku, imo troszke bezsensu...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
...Faktycznie. osobiście jeśli już wystawiam assasyna to zazwyczaj z +k3 atakami i z Wsv 5+
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- swieta_barbara
- habydysz
A jak sie Wam sprawdza sorcka z focusem, PoK i smokiem? Wydaje mi sie bardzo mocna kombinacja.
mi tez
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Ja nie jestem zwolennikiem trzymania ponad 600 punktów w jedynym modelu, bo to ponad 1/4 armii, a też nie jest to rzeźnik klasy bloodthistera, chyba że zdarzyło się komuś ubić taką kombinacją to ścierwo, wtedy zwracam honor
A co do assasina, to ja osobiście nie widzę żadnych przeciwwskazań z połączenia KB z posionem, wręcz powiedziałbym, że taki assasin jest jeszcze silniejszy aniżeli z samym poisonem lub KB choć to zależy do czego chcemy go używać jak to neutralizowania wrogich bohaterów to imo nie na lepszej kombinacji Poza "mbane +K3 ataki" na chamstwo o T6. Dawanie assinowi warda jest imo bezsensowne, te punkty na obniżają jego wartość bojową.
A co do assasina, to ja osobiście nie widzę żadnych przeciwwskazań z połączenia KB z posionem, wręcz powiedziałbym, że taki assasin jest jeszcze silniejszy aniżeli z samym poisonem lub KB choć to zależy do czego chcemy go używać jak to neutralizowania wrogich bohaterów to imo nie na lepszej kombinacji Poza "mbane +K3 ataki" na chamstwo o T6. Dawanie assinowi warda jest imo bezsensowne, te punkty na obniżają jego wartość bojową.
Jankiel tak grał...swieta_barbara pisze:A jak sie Wam sprawdza sorcka z focusem, PoK i smokiem? Wydaje mi sie bardzo mocna kombinacja.
Ja wystawiam Assasina z hand of khain, rune of khain, i manbane. Dobrze rozkręca czolgi, stegadony i podobny duzy shit.
Ale co ma dawać hand of khain w takim zastosowaniu? Na czołg i tak nie działa, a stegadon i jemu podobne wielkoludy i tak go zjedzą bez tego jednego ataku jak będą miały szansę.
A tak w ogóle to jak często udaje Ci się rozkręcić nim czołg, bo nie wydaje się to proste?
A tak w ogóle to jak często udaje Ci się rozkręcić nim czołg, bo nie wydaje się to proste?