Nie ma sensu przeklejać treści posta, zwłaszcza że jest na zaprzyjaźnionym forum i sprawa dotyczy czterdziestki. W każdym razie - mam nadzieję, że nie jest to jednorazowa okazja, tylko zwiastun nowego trendu w dawaniu nam więcej za niższą cenę
Zapraszam do lektury:
http://www.wh40k.pl/index.php?name=Foru ... 5624#35624
Pochwała GW (!)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Pochwała GW (!)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
zeby to tylko mialo odbicie w wfb
mimo ze wszystko juz prawie mam, to przy sprzyjajacych cenach pewnie znalazlbym zapotrzebowanie na jakies nowe wsparcie dla moich lubieznych bestii
mimo ze wszystko juz prawie mam, to przy sprzyjajacych cenach pewnie znalazlbym zapotrzebowanie na jakies nowe wsparcie dla moich lubieznych bestii
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".
Raf: tak, świeżynka, w polskich sklepach od tego tygodnia.
Jasiuu: to samo napisałem - ale mam nadzieję, że to nie jednorazowy strzał, tylko zwiastun nowej polityki
Jasiuu: to samo napisałem - ale mam nadzieję, że to nie jednorazowy strzał, tylko zwiastun nowej polityki
z drugiej strony za pare tygodni wychodzi nowy batalion do bretki
http://fr.games-workshop.com/storefront ... orignav=13
a oto stary
http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=8210&sid=387c8581
cena ma być taka sama , różnica w figsach to +4 man at armsów -2 pegazy w nowym boxie
trochę nie fajnie jednak... nie żebym był jakimś fanem pegazów na stołach ale jednoznacznie widać że wartość zestawu spada a cena zostaje taka sama
http://fr.games-workshop.com/storefront ... orignav=13
a oto stary
http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=8210&sid=387c8581
cena ma być taka sama , różnica w figsach to +4 man at armsów -2 pegazy w nowym boxie
trochę nie fajnie jednak... nie żebym był jakimś fanem pegazów na stołach ale jednoznacznie widać że wartość zestawu spada a cena zostaje taka sama
Nie będę bronił GW - zauważ tylko, że zawartość batalionów, jak i cena, ulegają pewnej zmianie.
Kiedyś za 370zł (cena trzech pudeł po 115zł z hakiem) dostawałeś cztery pudła, czasem lekko zubożone. Np. w TK - jedna wypraska mniej niż by była, gdybyś kupował osobno pudła.
Teraz bataliony kosztują 330zł (mniej niż trzy pudła po 118zł) i masz w nich "trzy i pół" pudła - w sensie materiału z trzech pełnych pudeł plus trochę bonusu (działo, kilka figurek więcej albo coś takiego).
Moim zdaniem obecny dil jest o wiele korzystniejszy.
A i załączony pegaz (popatrz na cały dział Bretki w podlinkowanym francuskim sklepie) jest nowym produktem (opakowaniem?). Z tego co widzę, pegazy będą sprzedawane pojedynczo po cenie diuka - czyli 8Ł, czyli 56zł (jeśli dobrze pamiętam kody).
Czyli za 330zł dostaniesz figurki warte 62Ł z hakiem (z hakiem w postaci 4 MaA, czyli 1/4 pudła 18-funtowego, czyli 4.5Ł)
Oczywiście poprzedni batalion Bretki był o wiele lepszą okazją, śmiem twierdzić - aż za dobrą (50Ł za figurki warte 74Ł kupując osobne pudła).
PS. Podane ceny są sugerowanymi cenami sklepowymi
Kiedyś za 370zł (cena trzech pudeł po 115zł z hakiem) dostawałeś cztery pudła, czasem lekko zubożone. Np. w TK - jedna wypraska mniej niż by była, gdybyś kupował osobno pudła.
Teraz bataliony kosztują 330zł (mniej niż trzy pudła po 118zł) i masz w nich "trzy i pół" pudła - w sensie materiału z trzech pełnych pudeł plus trochę bonusu (działo, kilka figurek więcej albo coś takiego).
Moim zdaniem obecny dil jest o wiele korzystniejszy.
A i załączony pegaz (popatrz na cały dział Bretki w podlinkowanym francuskim sklepie) jest nowym produktem (opakowaniem?). Z tego co widzę, pegazy będą sprzedawane pojedynczo po cenie diuka - czyli 8Ł, czyli 56zł (jeśli dobrze pamiętam kody).
Czyli za 330zł dostaniesz figurki warte 62Ł z hakiem (z hakiem w postaci 4 MaA, czyli 1/4 pudła 18-funtowego, czyli 4.5Ł)
Oczywiście poprzedni batalion Bretki był o wiele lepszą okazją, śmiem twierdzić - aż za dobrą (50Ł za figurki warte 74Ł kupując osobne pudła).
PS. Podane ceny są sugerowanymi cenami sklepowymi
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
mam nadzieje ze jest cos podobnego do chaosu :]
Nie czaję tego batalionu do Bretonni. Dają 20 MAA tak żeby do nowych zasad pasowało czyli widać że pomyśleli - za to szacun.
Ale potem mamy dwa regimenty po ośmiu (eh) łuczników, jednego pegaza i rycerzy nawet w lancy nie ustawionych - bez sensu wogóle.
Batalion do Lizaków powinien wg. tego wzoru wyglądać tak:
2 kroxy
3 x 7 skinków
3 stedzie
pół slanna...
Ale potem mamy dwa regimenty po ośmiu (eh) łuczników, jednego pegaza i rycerzy nawet w lancy nie ustawionych - bez sensu wogóle.
Batalion do Lizaków powinien wg. tego wzoru wyglądać tak:
2 kroxy
3 x 7 skinków
3 stedzie
pół slanna...