PAINTED by RAFIX (14.04 SMOK CHAOSU)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
podpisuje sie pod wypowiedzia.thurion pisze:nic dodac nic ujac, belakor idealnie sie wpasowal, zapowaida sie naprawde wypasiony modelHaldir pisze:No i to jest naprawdę Armour of Khorne anie jakieś tam substytucikiFajnie się zapowiada...
![]()
jedno co moge dorzucic to trzonek sztandaru jakis taki przymaly, moze sie czepiam ale IMO wyglada mocno nienaturalnie... bardziej jak jakis kij ze szmata niz jak sztandar, moim zdaniem trzonek bys mogl wydluzyc tak zeby konczyl sie gdzies mniej wiecej na wysokosci poczatku nogi
pzdr
brawo chaos naprawde oczojeby itd ]:-> szydera troche ale podoba mi sie nawet bardzo
reszta bez zachwytu ale tez niezle
reszta bez zachwytu ale tez niezle
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Witam wszystkich w nowym roku
Trochę mnie nie było na forum za co bardzo przepraszam.
Nowy oddział do demonów Darka P.
Mam nadzieje że się spodobają.
Generalnie oddział konwertowany , nogi przednie są cięte i wymodelowane aby były bardziej dynamiczne, dodane też zostały czaszki, rogi i łańcuchy. Champion dostał dłuższe rogi + dodatkowe na plecach + pady/naramienniki. Podstawki zrobione z GSu od podstaw.
Miłego oglądania
Komentarze i opinie mile widziane

Trochę mnie nie było na forum za co bardzo przepraszam.
Nowy oddział do demonów Darka P.
Mam nadzieje że się spodobają.
Generalnie oddział konwertowany , nogi przednie są cięte i wymodelowane aby były bardziej dynamiczne, dodane też zostały czaszki, rogi i łańcuchy. Champion dostał dłuższe rogi + dodatkowe na plecach + pady/naramienniki. Podstawki zrobione z GSu od podstaw.
Miłego oglądania

Komentarze i opinie mile widziane

malowanie bardzo ok (choć pazury juggerów trochę niestaranne), ale figurki, mimo konwersji takie niezbyt. No ale to ich wina, jak to mówią z g*wna miodu nie ulepisz 
pzd

pzd
- Kamil Kiwi
- "Nie jestem powergamerem"
Demony wyglądają jak landryny... a ja lubie landryny 

są niesamowite
swietnie ci wyszla ta czerwien na pancerzach
swietnie ci wyszla ta czerwien na pancerzach
Witam
Dzięki za komentarze
Kilka kolejnych "landrynek"

Pzdr
R.
Dzięki za komentarze

Kilka kolejnych "landrynek"

Pzdr
R.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
powiem szczerze że mimo iż flamery są sopko to bloodcrushers dużo bardziej mi się podobały.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Prace prezentowane przeze mnie są głównie zleceniami i ich poziom zależy od ceny 

Witam
Dziś chce zaprezentować zwiastun nowej armii innej niż demony a mianowicie WOJOWNICY CHAOSU
Do skończenia jeszcze został sztandar

i tak mała innowacja żeby zawsze było sześciu czy ze sztandarem czy też bez sztandaru, rączki na małych magnesikach aby łatwo się wymieniało

Komentarze mile widziane
Pzdr
R.
Dziś chce zaprezentować zwiastun nowej armii innej niż demony a mianowicie WOJOWNICY CHAOSU
Do skończenia jeszcze został sztandar

i tak mała innowacja żeby zawsze było sześciu czy ze sztandarem czy też bez sztandaru, rączki na małych magnesikach aby łatwo się wymieniało

Komentarze mile widziane
Pzdr
R.
o tak po raz pierwszy ma armie pomalowaną
no może nie do końca ale demony mu już skończyłem

no może nie do końca ale demony mu już skończyłem

- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Kopara opada jak się ogląda Twoje prace. Pełna profesjonalność. Obyś miał dużo zleceń, dzięki temu chociaż na ładnie pomalowane figsy można poapatrzeć 

Przyczepiłbym się tylko do podstawek czyt. ten żółty glut czy lawa ...
reszta bardzo fajna