GOGOLOTRON IV
chyba o 5.28 z bydzi jest ale moge sie mylic, i tak jade tokowym, chociaz sie zastanawiam czy nie jechac 20min wczesniej osobowym ktory bedzie o tej samej pore i niezaoszczezdic na pbrowarek poturniejowy <hmmm>
Przepraszam organizatorow i graczy za to ze sie nie zjawilem, na prawde nie uslyszalem budzika i wstalem dopiero jak mnie obudzil Malin o 9.40
nastepnym razem nie nawale
nastepnym razem nie nawale
Dzięki za bitwy, fajnie się grało. Nawet kiedy musiałem KJ-owi tłumaczyć, że jego plan nie zadziała
Szkoda tylko, że jeszcze zdażają się ludzie, którzy myślą tylko o własnej dupie i potrafią przeciągac bitwy o godzinę
Szkoda tylko, że jeszcze zdażają się ludzie, którzy myślą tylko o własnej dupie i potrafią przeciągac bitwy o godzinę
Wyniki:
1 Broda & Gogol 62
2 Szymon Niedorezo & Młody 48
3 Michał & Mati 46
4 KJ & Filip 45
5 JJ & Pabiś 42
6 Łukasz Manikowski & Michał Kondziella 42
7 Krzysiu Kawczyński & Walduś Kozłowski 39
8 Stokroccy Brothers Fkcc 36
9 Malin & Mike 34
10 Michał Frankiewicz 31
11 Bodgan i Mały Szymon 29
12 Piotr Kieliszczyk & Kacper Schreoder 25
13 Adam Maciej Świsłowscy 25
14 Fat Joe i Kamil Jasiak 18
Dzięki wszystkim za przybycie, w szczególności chłopakom z Torunia, mam nadzieję że się podobało .
Szkoda że tak się przedłuzyło, jednak takie bitwy wymagają dużo czasu, sam się ledwo mieściłem w ramówce, a niektórzy kończyli na 4 turze czasem. :/
1 Broda & Gogol 62
2 Szymon Niedorezo & Młody 48
3 Michał & Mati 46
4 KJ & Filip 45
5 JJ & Pabiś 42
6 Łukasz Manikowski & Michał Kondziella 42
7 Krzysiu Kawczyński & Walduś Kozłowski 39
8 Stokroccy Brothers Fkcc 36
9 Malin & Mike 34
10 Michał Frankiewicz 31
11 Bodgan i Mały Szymon 29
12 Piotr Kieliszczyk & Kacper Schreoder 25
13 Adam Maciej Świsłowscy 25
14 Fat Joe i Kamil Jasiak 18
Dzięki wszystkim za przybycie, w szczególności chłopakom z Torunia, mam nadzieję że się podobało .
Szkoda że tak się przedłuzyło, jednak takie bitwy wymagają dużo czasu, sam się ledwo mieściłem w ramówce, a niektórzy kończyli na 4 turze czasem. :/
Ostatnio zmieniony 2 gru 2008, o 18:26 przez Młody, łącznie zmieniany 1 raz.
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Nie wiem kogo masz na myśli, ale mam nadzieje, że nie nas.DaBoss pisze:
Faktycznie obie bitwy kończyliśmy jako jedni z ostatnich (zdaje się że nie ostatni), ale mogę zapewnić że nie wynikało to z myślenia o własnych częściach ciała. Dawno nie graliśmy (ostatni turniej zaliczyłem jakoś w czerwcu czy lipcu) no i jeszcze parówka i w ogóle.
A decyzja o skończeniu turnieju po drugiej bitwie zapadła w ostatniej turze tejże.
A w ogóle to jak na rozegranie 2/3 turnieju to całkiem niezłe miejsce. Coś czuje że skopalibyśmy Wam tyłki
a przyjedz udowodnic to w niedziele do bydgoszczy, zabierz ze soba chlopakow z 3miasta i bedzie fajna zabawa jak zawsze
Nie wiem, może o was a może nie. Przedłużyć bitwę o 15-20 minut spoko rozumiem. Ale jeżeli nie pamięta się zasad, gra się przez to wolniej, czy ogólnie jest się "wolnym" to kończy się po 3 czy 5 turach, zależy ile się tam dogra w ciągu 2,5h. Uważam, że jest to fair w stosunku do reszty graczy.Christos pisze:Nie wiem kogo masz na myśli, ale mam nadzieje, że nie nas.DaBoss pisze:
Faktycznie obie bitwy kończyliśmy jako jedni z ostatnich (zdaje się że nie ostatni), ale mogę zapewnić że nie wynikało to z myślenia o własnych częściach ciała. Dawno nie graliśmy (ostatni turniej zaliczyłem jakoś w czerwcu czy lipcu) no i jeszcze parówka i w ogóle.
A decyzja o skończeniu turnieju po drugiej bitwie zapadła w ostatniej turze tejże.
A w ogóle to jak na rozegranie 2/3 turnieju to całkiem niezłe miejsce. Coś czuje że skopalibyśmy Wam tyłki
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Nie kontrolowałem czasu. Prawda. Dopiero gdy ktoś tam zaczął krzyczeć, że kończymy problem ten zaczął mnie interesować.DaBoss pisze:
Nie wiem, może o was a może nie. Przedłużyć bitwę o 15-20 minut spoko rozumiem. Ale jeżeli nie pamięta się zasad, gra się przez to wolniej, czy ogólnie jest się "wolnym" to kończy się po 3 czy 5 turach, zależy ile się tam dogra w ciągu 2,5h. Uważam, że jest to fair w stosunku do reszty graczy.
Kończąc pierwszą bitwę nie byliśmy ostatni. Ktoś tam na ostatnich stołach jeszcze grał. Jak było przy drugiej nie wiem, nie rozglądałem się tylko pakowałem. Chyba nawet nie rozegraliśmy 6 tury.
A tak btw od kontroli czasu gry są sędziowie. Jak ktoś przegina w ich kompetencji jest pogonić, wlepić karniaki czy co tam jeszcze. Ja nie siedzę z zegarkiem w ręku. Gram. Jak słyszę że trzeba kończyć - kończę.