Nurglowiec na szkapie
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Nurglowiec na szkapie
Moja praca na tegorocznego GD anforczunetly nie zrobiła nawet First Cuta. Fotki trochę paskudne, ale były robione w spartańskich warunkach. Czekdysałt
sporo odbiera tej figurce podstawka. W porównaniu z modelem wygląda mega biednie. Poza tym bardzo ładny model
Racja szkoda troche podstawiki widac water efekt zle pokryl. Jak coa mozesz to jeszcze jakos zakamuflowac na brzegach jaka posypka. Jesli chodzi o sam model to wypasik. Wyglada mega fajnie. Chyba najwiekszym jej atutem jest podniszczony pancerz.
Podstawka jest fajna tylko źle wyszła woda/bagno .Sam pomysł i wykonanie (oprócz bagna) jest okej
Ogólnie figurka bardzo fajna kolorystycznie też mi podchodzi . Przyczepiłbym się tylko włosów konia ten kolor ...
Ogólnie figurka bardzo fajna kolorystycznie też mi podchodzi . Przyczepiłbym się tylko włosów konia ten kolor ...
-
- Kretozord
Włosy za jasne, za żywe i bardzo zwyczajne, kruk mógł by być bardziej rozjaśniony i przydało by mu się jakieś białe oko i dziób innego koloru. Poza tym jest nieszczęśliwie doklejony praktycznie w styku z kosą, dziwnie to wygląda.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Figurka rewelacja, jedynie podstawka trochę źle wyszła- w porównaniu z modelem. Pozdr
- Michał Archanioł
- Mudżahedin
figurka tłusta!!!!!!!!!!!
podstawka niespotykana;) mi się ptak jakiś taki niemrawy wydaje, ale w końcu nurgl
Pzdr
podstawka niespotykana;) mi się ptak jakiś taki niemrawy wydaje, ale w końcu nurgl
Pzdr
figurka ma masę niedociągnięć niestety jak na GD.
podstawka- zielona trawka nie pasuje, w.łóka trawki walają się w bagnie, bagno nie dochodzi do brzegów podstawki, kamień nie jest oblany dookoła bagnem tylko niedaleko krawędzi podstawka prześwituje bo woda nie doszła. mógłby się też pojawić jakiś bąbelek, wystająca gałąź czy coś.
figurka- kopyta konia nie wycieniowane wogóle, włosy konia niechlujnie pomalowane i na jakiś dziwny kolor, na lasce chyba widać nadlewkę (jakaś jasna kreseczka koło paznokcia), sznurek słabo pomalowany, czasem brak kontrastów. no i jkaieś to wesołe jak na niemal jeźdźca apokalipsy;)
na plus za to metaliki w niektórych miejscach, skrzydełka muchy i koń (jakby nie miał zielonych miejsc).
praca na dość wysokim poziomie i tak, ale można popracować nad pewnymi elementami:) czekam na kolejne prace;]
podstawka- zielona trawka nie pasuje, w.łóka trawki walają się w bagnie, bagno nie dochodzi do brzegów podstawki, kamień nie jest oblany dookoła bagnem tylko niedaleko krawędzi podstawka prześwituje bo woda nie doszła. mógłby się też pojawić jakiś bąbelek, wystająca gałąź czy coś.
figurka- kopyta konia nie wycieniowane wogóle, włosy konia niechlujnie pomalowane i na jakiś dziwny kolor, na lasce chyba widać nadlewkę (jakaś jasna kreseczka koło paznokcia), sznurek słabo pomalowany, czasem brak kontrastów. no i jkaieś to wesołe jak na niemal jeźdźca apokalipsy;)
na plus za to metaliki w niektórych miejscach, skrzydełka muchy i koń (jakby nie miał zielonych miejsc).
praca na dość wysokim poziomie i tak, ale można popracować nad pewnymi elementami:) czekam na kolejne prace;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Kedziorson
- Masakrator
wikol i farbka? ja tam zaczynałem, może watereffect
no ja bym poprawil ta wode albo na brzegach cos nakleil
albo pomalowac brzegi podstawki w jakies wzorki to moze cos sie wyciagnie z tej podstawki
bo szkoda tak wypasnie pomalowanej figurki na taka podstawke
albo pomalowac brzegi podstawki w jakies wzorki to moze cos sie wyciagnie z tej podstawki
bo szkoda tak wypasnie pomalowanej figurki na taka podstawke
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Jak zrobiłeś tego zielonego gluta na podstawce?
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim