Czym zastępujecie figurki (konwersje, inne firmy itp.) ?
Moderator: KrzysiekW
Jakoś tłumaczenie Shino i thuriona nie przekonuje. Przepraszam bardzo ale jeśli gracie z Demonami Chaosu i widzicie na stole psy śmiertelników to nie powiecie mi, że możecie się pomylić i uznać te modele za ogary śmiertelników
Tomash ma rację, w VI edycji ogary khorna nijak nie przypominały tychże istot z wcześniejszych edycji. To samo zresztą tyczy się horrorów, krwiopuszczów i innych modeli.
Grając armią wampirów nie mógłbym zrobić sobie oddziału zombi z krasnoludów?? Pomylilibyście taki oddział z oddziałem powiedzmy górników??
Tomash ma rację, w VI edycji ogary khorna nijak nie przypominały tychże istot z wcześniejszych edycji. To samo zresztą tyczy się horrorów, krwiopuszczów i innych modeli.
Grając armią wampirów nie mógłbym zrobić sobie oddziału zombi z krasnoludów?? Pomylilibyście taki oddział z oddziałem powiedzmy górników??
Jak wam demoniarze podobają się nowe cuda z gamezona:
Demonetka na misiu-pysiu I
Demonetka - sztandarowiec
Demonetka -muzyk
Demonetka - sztandarowiec
Demonetka -muzyk
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
666/10 - śliczne pośladki
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Łooo, jaki rewelacyjny sklep! Dzięki za namiar
No to był strzał w 10 jeśli chodzi o GameZone
Te modele będę im świetnie schodzić. No i mają dużo fajnych szczegółów
Ciekawe czy wyjdzie coś jeszcze do demonów z GZ
Te modele będę im świetnie schodzić. No i mają dużo fajnych szczegółów
Ciekawe czy wyjdzie coś jeszcze do demonów z GZ
No, aż dwa: lewy i prawyArbaal pisze:No i mają dużo fajnych szczegółów
-
- Plewa
Czołem, to może ja zarzucę parę fotek, które się tu chyba jeszcze nie pojawiły:
Slaneesh:
Succubus - Freebooter Miniatures
Meduinn Fomorian Siren Leader - Celtos
Brood Helaxa - Dark Age Games
Nurgle:
Nowi "nurglowcy" z Heresy:
Blight Hero
Blights
Limitowany Tunnel Dweller - Heresy
Khorne:
B'hakoth - Heresy
Azaroth, Tyrant of the Ninth Hell, the Scourge of Men
Slaneesh:
Succubus - Freebooter Miniatures
Meduinn Fomorian Siren Leader - Celtos
Brood Helaxa - Dark Age Games
Nurgle:
Nowi "nurglowcy" z Heresy:
Blight Hero
Blights
Limitowany Tunnel Dweller - Heresy
Khorne:
B'hakoth - Heresy
Azaroth, Tyrant of the Ninth Hell, the Scourge of Men
Figureczki całkiem całkiem, ale jak dla mnie prócz przed ostatniego demona ala khorna to możemy dać sobie spokój.
Kupiłem ostatnio 30 figurek gorów i mam zamiar przy pomocy części z pudełka ghuli oraz demonic pieszych stworzyć około 30 plagusów. W nowym roku ujżycie prace
Kupiłem ostatnio 30 figurek gorów i mam zamiar przy pomocy części z pudełka ghuli oraz demonic pieszych stworzyć około 30 plagusów. W nowym roku ujżycie prace
- Zed Zediculus
- Mudżahedin
Hej,
Czy w pudełku Demonetek po sklejeniu 10 panienek zostaje sporo części (głównie rąk i głów)? Chciałbym skonwertować sobie 12 Wojowników Chaosu na slaaneshowych i nie wiem czy starczy mi jedno pudełko...
Czy w pudełku Demonetek po sklejeniu 10 panienek zostaje sporo części (głównie rąk i głów)? Chciałbym skonwertować sobie 12 Wojowników Chaosu na slaaneshowych i nie wiem czy starczy mi jedno pudełko...