Strona Ligi

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Strona Ligi

Post autor: Szmajson »

www.ligawfb.prv.pl

Tutaj wypisujemy co warto zmienic, dodać itd.
Adeon moze sie tu wypowiadac jako niepełnoprawny członek LL - tworca rankingu :)
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: adeon »

Ogloszenie !!
Poszukiwany jest TLUMACZ - im wiecej znanych jezykow znanych tym lepiej, w celu przetlumaczenia wystepujacych na stronie tekstow. Tak, to oznacza, ze juz niedlugo bedzie dzialac strona ligi w kilku jezykach.

Chetni proszeni zglaszac sie na PM !!!!

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

adeonie...prosba ode mnie i od Solo... zmien w koncu wyniki na masterze Macki Wojny 2007....sumo jest 2 razy...a w parze z cosmo gral Solo.. B_Sk podobno juz doslal poprawione wyniki ;)

pozdro

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Czesc,
myslalem przez weekend o rejestrowaniu jakimi armiami gral dany gracz na turnieju, zeby moc generowac ranking najlepszych generalow - da sie to zrobic pod warunkiem, ze w pliku z wynikami oragnizatorzy beda umieszczac info jaka armia gral dany gracz - bedzie to po prostu liczba, odpowiadajaca danej armii. Co wy na to ? Wprowadzamy cos takiego od przyszlego sezonu ?

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

Jestem za ;)

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

koniecznie
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Jestem Za
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

no bardzo git pomysl.. ja w zeszlym sezonie chyba dostalem za najlepszego gracza imperium... a zagralem 3 turnieje z 10 imperium..
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

zdecydowanie dobry pomysl. wreszcie bedzie mozna jednoznacznie stwierdzic kto jest najlepszym graczem danej armii :D

i taka sugestia - czy jest mozliwe, aby wtedy na stronie pojawial sie opcjonalny ranking "jeden gracz - jedna armia", czyli taki ze gracz moze pojawic sie kilkakrotnie, jesli gra roznymi armiami? czyli np. mietek uciulal x punktow w ogolnym, grajac 3 armiami, a w tym drugim rankingu wystepowalby 3 razy z kazda armia, przy kazdej majac tyle pkt ile zdobyl grajac dana armia. (btw, wtedy moznaby zdobyc najlepszego generala za wiecej niz 1 armie... teoretycznie :lol2: )
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
ataman
Chuck Norris

Post autor: ataman »

pomysl sluszny :)

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Gobos pisze:zdecydowanie dobry pomysl. wreszcie bedzie mozna jednoznacznie stwierdzic kto jest najlepszym graczem danej armii :D

i taka sugestia - czy jest mozliwe, aby wtedy na stronie pojawial sie opcjonalny ranking "jeden gracz - jedna armia", czyli taki ze gracz moze pojawic sie kilkakrotnie, jesli gra roznymi armiami? czyli np. mietek uciulal x punktow w ogolnym, grajac 3 armiami, a w tym drugim rankingu wystepowalby 3 razy z kazda armia, przy kazdej majac tyle pkt ile zdobyl grajac dana armia. (btw, wtedy moznaby zdobyc najlepszego generala za wiecej niz 1 armie... teoretycznie :lol2: )
Tak od poczatku planowalem zrobic - oczywiscie z ograniczeniami co do ilosci zaliczanych imprez. Jak na razie chyba najrozsadniejsze wydaje sie wykorzystanie excela do wprowadzania armii - takze jak ktos zna sie na makrach/vba to jest proszony o kontakt, bo dla mnie to jest czarna magia i czyste ZLO ;)

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Hej,
jako, że nie mogę tutaj utworzyć nowego tematu bardzo bym prosił o wypowiedzenie się zainteresowanych w temacie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=314011#314011

ODPOWIEDZ