Ma ktops fajny pomysl na zrobienie takier rozdziawionej geby Very Happy ?
Pomysl musi byc inny niz robienie tego z 2 glow odpowiednio wyszlifowanych Rolling Eyes
http://www.coolminiornot.com/140024
Nietypowa glowa Bone Gianta
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
utnij dół i żuchwę zrób z brown stuffu. Tylko to mi teraz do głowy przychodzi. Pracochłonne. Pewno na 2 dni solidnej roboty. No i możesz jeszcze pobawić się w odlewanie główki z metalu i cięcie, albo z miękkiego plastiku i rozcięcie żuchwy z resztą czaszki. Tak czy inaczej masa przy tym roboty jeśli nie masz małej wiertarki z milimertowym wiertłem. :/
- Chaoschild
- Chuck Norris
Powiem krotko - GOSC ODWALIL KAWAL DOBREJ ROBOTY!! Swietna konwersja, nic tylko gratulowac.
Podpis pod obrazkiem swiadczy, ze kolo zrobil konwersje z green stuff-u . Ogolnie to rispekt dla tego goscia za ta prace, szczegolnie to wierne odwzorowanie rysunku z Army Book'a miazdzy.
Szczurek, mysle ze jakbys pokombinowal z green stuffem to dalbys rade cos podobnie fajnego wykrecic. Ja bym oczywiscie na twoim miejscu najpierw poprobowal, zanim rzucilbym sie na giganta z pila do metalu
Szczurek, mysle ze jakbys pokombinowal z green stuffem to dalbys rade cos podobnie fajnego wykrecic. Ja bym oczywiscie na twoim miejscu najpierw poprobowal, zanim rzucilbym sie na giganta z pila do metalu