Nietypowa glowa Bone Gianta

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Nietypowa glowa Bone Gianta

Post autor: szczurek »

Ma ktops fajny pomysl na zrobienie takier rozdziawionej geby Very Happy ?
Pomysl musi byc inny niz robienie tego z 2 glow odpowiednio wyszlifowanych Rolling Eyes
http://www.coolminiornot.com/140024
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

utnij dół i żuchwę zrób z brown stuffu. Tylko to mi teraz do głowy przychodzi. Pracochłonne. Pewno na 2 dni solidnej roboty. No i możesz jeszcze pobawić się w odlewanie główki z metalu i cięcie, albo z miękkiego plastiku i rozcięcie żuchwy z resztą czaszki. Tak czy inaczej masa przy tym roboty jeśli nie masz małej wiertarki z milimertowym wiertłem. :/

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Post autor: Ypsilanti »

Może po prostu spytaj się tego kolesia? I podaj jego odpowiedź tutaj :D Porównując Twój avatar i te fotki to jest zupełnie inna czaszka. Inny nos, linia oczu... Chociaż oczywiście to może tylko wynik green stuffowania...

Awatar użytkownika
Chaoschild
Chuck Norris

Post autor: Chaoschild »

Powiem krotko - GOSC ODWALIL KAWAL DOBREJ ROBOTY!! Swietna konwersja, nic tylko gratulowac.
PARTY IN THE MOONLIGHT AND DANCE TO THE SUNRISE...

http://www.coolminiornot.com/artist/chaoschild

Awatar użytkownika
gaara
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: gaara »

kolo musial sie nameczyc by zrobic cos takiego, wie moze ktos skad on wzial taka fajna bron ??? Ten gigi jest jedyny w swoim rodzaju jednym slowem jest "zajebisty"

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

Podpis pod obrazkiem swiadczy, ze kolo zrobil konwersje z green stuff-u . Ogolnie to rispekt dla tego goscia za ta prace, szczegolnie to wierne odwzorowanie rysunku z Army Book'a miazdzy.

Szczurek, mysle ze jakbys pokombinowal z green stuffem to dalbys rade cos podobnie fajnego wykrecic. Ja bym oczywiscie na twoim miejscu najpierw poprobowal, zanim rzucilbym sie na giganta z pila do metalu :D

Awatar użytkownika
gaara
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: gaara »

Ta odrazu z pila spalinowa niech leci, i thx tez moze cos pokombinuje zbrania tylko pierw n modelinie :D

ODPOWIEDZ