![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
(tak, cierpimy z Hakiem na nadmiar dramatisów i próbuję wybrać co pomalować, a że idą święta to będę mieć czas
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ulli i Marquand - są nierozłączni, więc jakby co, malować ich obu, prawda? Czy w ogóle nie wystawiać, bo ma być jedna figsa?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Możesz jako jednego, możesz jako dwóch. Do wyboru do koloru.Skavenblight pisze:No dobra, dramatisy do Mordheim można, to teraz kolejne pytanie...
(tak, cierpimy z Hakiem na nadmiar dramatisów i próbuję wybrać co pomalować, a że idą święta to będę mieć czas).
Ulli i Marquand - są nierozłączni, więc jakby co, malować ich obu, prawda? Czy w ogóle nie wystawiać, bo ma być jedna figsa?
Napisałem - jednostki które zajmują slot hero lub lord.ZiMny pisze:Tak bo podchodzi pod te kategorie które napisałeś , poprostu jest specyficzną jednostką , więc dawać mu bana za to że "Dużo DElfy nie stracą" jest totalną głupotą. Ja już zacząłem robić Aska dlatego pytałem.A dużo DElfy stracą na braku assasina w konkursie? Bo nie rozumiem po co w ogóle jest ta dyskusja.
Kompletnie nie rozumiem Twojej logiki. Nie łatwiej jest po prostu wstawić zapis, że asiek jest dopuszczony, niż bawić się w nazywanie go Shadowbladem?ZiMny napisał:
Cytat:
A dużo DElfy stracą na braku assasina w konkursie? Bo nie rozumiem po co w ogóle jest ta dyskusja.
Tak bo podchodzi pod te kategorie które napisałeś , poprostu jest specyficzną jednostką , więc dawać mu bana za to że "Dużo DElfy nie stracą" jest totalną głupotą. Ja już zacząłem robić Aska dlatego pytałem.
Większość armii ma przynajmniej 3 takie modele.
Dark Elfy mają ponad 10 modeli które mogą do tego konkurs dać.
A ty, jakbyś pomyślał, wystawiłbyś go jako Shadowblade'a
Ja napisałem - pytać jak są niejasności.
A ty mnie obwiniasz o to bo już go zacząłeś? No staaary.
Zanim znowu napiszesz o totalnej głupocie - w tym poście jest wskazówka jak ominąć problem z assasinem.
Dodatkowo, jeśli mamy się tak ściśle trzymać regulaminu, to rozumiem, że smoka bez jeźdżca też mogę wystawić, bo zajmuje slot hero? Robisz problem tam, gdzie go nie maNapisałem - jednostki które zajmują slot hero lub lord.
Jeszcze raz - ZAJMUJĄ SLOT.