Jko że zacząłem malowac armię moich lizaków bo poczułem wczoraj natchnienie i złapałem swietny pomysł zacząłem twożyc lizaki nurgla, nie mam pojęcia co z tego wyjdzie ale klimat mi się podoba a na dodatek parę pomysłów mam. Coby się na konkurs załapać wklejam bardzo wczesne fotki slana robione na szybko i co jakis czas bedę up robił.
Spoko, bedzie bardziej nurglowy, jeszcze nie koniec greenowania Z tronu bedzie tylko tyle co widać z tym ze bedzie miał jeszcze szmatę do niego przyczepioną i musze jakiegoś skinka wyszukać jako bodyguarda
A co do tych robaków to mozliwe ze jak kupsztal wyglądają a na dodatek sa tam gdzieniegdzie czaszki co moze wskazywać na to że nie za dobrze przetrawił pożartych
Dobra praca się szykuje, pomysł mi się podoba Myślę, że do klimatu Nurgle'a brakuje jeszcze tylko umiejętnego malowania i będzie OK. Żaba sama w sobie jest dość "oślizgła", może parę bąbli i innych narośli na ciele by dodało klimatu, potem już chyba tylko malowanie Larwy są obrzydliwe, czyli OK, choć mi przypominają wielkie bagietki/rogale w piekarni, a nie inne twory To, co ma na plecach też nieźle wygląda!
pomysl niby dobry ale zobaczymy co z wykonaniem bedzie ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Ta piękna żaba aż prosi się o rozpruty brzuch i ciekawe wnętrze. Niezłe byłoby też zrobienie czegoś na wzór wylęgarni tych robali na plechach. Jak na razie projekt bardzo ciekawy.
Pozdrawiam Zgryd
sam wiem ze mam oryginalniejsze pomysly ]:-> ale lizardy na nurgla to profanacja jak to raptor powiedzial ]:-> ale ty kupujesz figurki to mozesz z tym robic co chcesz ]:-> nawet ugotowac slana w garnku
ciekawi mnie efekt koncowy moze to wyjsc fajnie ]:-> no pozyjem zobaczym tylko pomaluj ta zabcie to sie okaze jak to ma wygladac na oko
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Mały up fotek, szmata wymaga jeszcze dużo pracy z gs-em ale jakiś podgląd już jest Slan jest zrobiony z mysla o tym ze bedzie po turniejach jeździł i ma szmatę na magnesie zeby się lepiej transportowało. Skinki na bodyguarda były jakieś takie za duze wiec z mojego czystego uwielbienia do myszy jedna została promowana Na pocieszenie dla Raptora chciałbym przypomnieć że to kiedyś jego slan był ;