Rozpa z naciskiem na klan Scryre na 1500 pkt.
Moja pierwsza rozpa powyżej 750 pkt. i trzecia w ogóle
Przygotowałem ją głównie z myślą o walce z Helfami i W(i)oChmenami. W ostatniej chwili dowiedziałem się, że mogą pojawić się jeszcze Lizardmeni.
- Plague Priest (General + Censer + Warpstone Amulet): 136 pkt.
- Plague Monks (17 + Musician + Deacon): 133 pkt.
- 2 x Clanrats (26 + Clawleader + Musician + Standard + Ratling gun): 2 x 290 pkt.
- Chieftain (BSB + Banner of the Swarm): 110 pkt.
- Rat Swarm (3): 135 pkt.
- Warplock Jezzail Teams (9): 180 pkt.
- 2 x Poison Wind Globadiers (7): 2 x70 pkt.
- Warp Lightnng Warp Cannon: 100 pkt.
- Gutter Runners (5): 60 pkt.
- 2 x Slaves (24 + Pawleader +Musician): 2 x 70 pkt.
Moja pierwsza elektrownia (1500 pkt.)
Gdzie ta magia?
HE zaczarują cię w 5 sekund...
Swarm plewny, sam się sypie, a drogi w cholerę.
Coś drogo ci te Clanraty wyszły, piszę z roboty i nie mam tu AB, ale sprawdź to jeszcze raz.
BSB wybierz jakiś inny sztandar, bo ten raczej kiepsko się sprawuje.
Za dużo tych Globadierów, wywaliłbym ich, a w ich miejsce wrzucił więcej jazzaili, których nota bene też bym jakoś podzielił
HE zaczarują cię w 5 sekund...
Swarm plewny, sam się sypie, a drogi w cholerę.
Coś drogo ci te Clanraty wyszły, piszę z roboty i nie mam tu AB, ale sprawdź to jeszcze raz.
BSB wybierz jakiś inny sztandar, bo ten raczej kiepsko się sprawuje.
Za dużo tych Globadierów, wywaliłbym ich, a w ich miejsce wrzucił więcej jazzaili, których nota bene też bym jakoś podzielił
![Obrazek](http://i244.photobucket.com/albums/gg13/spootnick_2007/Napis.jpg)
chyba ci sie porabaly koszty clanratow i slavow...
a z elektrownia to ta rozpiska nie ma prawie nic wspolnego![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
a z elektrownia to ta rozpiska nie ma prawie nic wspolnego
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Na szybko, dla plague priesta warto dorzucić bands of power, BSB dać storm banner albo war banner (jeśli chcesz grać już na klocku +8 do CR), czempiony w slave'ach to nieporozumienie, gutter runnerzy są fajni tylko jako tunneling teamy z z bronią w każdej łapie...
Ogólnie rozpa ssie, nawet w średnim stopniu nie wykorzystujesz potencjału szczurów, który wcale, nawet obecnie nie jest mały...
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
jak wyżej. lepiej zmień to typie bo wątpie abys tym wygrał ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Obrazek](http://img61.imageshack.us/img61/1646/drunkenmasterph3km5.gif)
Nie ma sensu, bo i tak nie wejdzie - przeciwnik ma min 2 kości dispellaMatis99 pisze:Na szybko, dla plague priesta warto dorzucić bands of power
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Proponuje wywalić z niewolników Pawleadera i jeszcze raz przeliczyć clanraty i slave (jak się nie mylę to zostanie 150pkt
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
(Jak coś pokręciłem to sorki - moja pierwsza krytyka
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)